Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 12

 

De activiteiten en verantwoordelijkheden van AVIA Nederland en haar leden beslaan een breed werkgebied. De AVIA groep maakt zich sterk om haar klanten efficiënt te voorzien van hun behoefte aan energieproducten en overige diensten met de grootst mogelijke waarborging van continuïteit (door beheer van logistieke keten), kwaliteit … 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

BK-GAS levert sinds 1954 autogas (LPG). Met meer dan 600 verkooppunten in Nederland, België en Duitsland zijn wij al jaren marktleider. Ons doel is het leveren van betaalbare mobiliteit voor iedereen.


 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

In Nederland werken de meeste BP medewerkers in de raffinage en marketing van brandstoffen en smeermiddelen en in de productie en levering van gas. Ook zijn wij actief op het vlak van de marketing van aardgas en het segment duurzame energie.

 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

In mei 2007 sloten Delek Benelux en Chevron Global Energy Inc. een overeenkomst waardoor Delek de marketing activiteiten in de Benelux (Nederland, België en Luxemburg) verwierf. Deze activiteiten bestaan uit het beheer van diverse Texaco tankstations en andere stations onder eigen merken.


 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

Vanaf de bron vindt de gewonnen ruwe olie via tankers of pijpleidingen zijn weg naar de raffinaderijen in Rotterdam en Antwerpen. Daar worden de vloeistoffen en gassen die in een vat aardolie zitten van elkaar gescheiden en ontstaan de producten die ExxonMobil op de markt brengt.


 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

Eurogas, opgericht in 1978, is een Landi Renzo Group company, 's werelds grootste fabrikant van LPG en CNG producten in de automotive branche. Landi Renzo (www.landi.it) genoteerd aan de financiële beurs Borsa Italia, beschikt over diverse eigen vestigingen wereldwijd en ontwerpt alle componenten in haar eigen R&D centrum. De … 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

Gulf is een actieve speler op de brandstoffenmarkt. Via haar netwerk van meer dan 400 tankstations, verspreidt over heel Nederland, levert zij brandstoffen en tal van andere producten (etenswaren, dranken, lectuur, carwash).  

Categorie: Brandstofleveranciers
 

OrangeGas realiseert en exploiteert groengas vulpunten in Nederland en België en werkt hard om een landelijke dekkende netwerk van groengas vulpunten te krijgen in Nederland (en een later stadium in België).

Door met gerenommeerde oliehandelaren en tankstationondernemers samen te werken worden er in alle provincies … 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

Kuwait Petroleum Corporation, het moederbedrijf van Q8, is een van de grootste petroleumverwerkende bedrijven ter wereld. De roots van het bedrijf liggen in Koeweit, dat is gesitueerd in een regio met 75% van de wereldoliereserves.

In de Benelux is Kuwait Petroleum Corporation op diverse gebieden actief: onderzoek, raffinage, … 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van brandstofkaarten en het grootste Europese netwerk met kwaliteitsbrandstoffen is Shell uw ideale partner onderweg. Kies voor gemak, veiligheid en besparing met de euroShell Card. Ontdek op de website het innovatieve brandstoffenaanbod van Shell, te weten Shell FuelSave Diesel, Shell LNG en … 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

In Nederland bestaat de Total Groep uit 15 bedrijven die bij elkaar zo'n 4.000 medewerkers in dienst hebben. Zij houden zich bezig met exploratie en productie van aardgas, raffinage van ruwe olie, de verkoop van olieproducten en chemie.  

Categorie: Brandstofleveranciers
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ļæ½ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,39 seconden.