Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 15

 

Of uw bedrijf nu 2 motorrijtuigen heeft of een wagenpark van 200 motorrijtuigen, u verzekert ze allemaal snel en gemakkelijk met het AEGON Auto op Maat Bedrijvenpakket. Naast het verzekeren van uw bestelauto's, kleine vrachtauto's (t/m 16 ton), motorrijwielen en heftrucks, kunt u ook uw personenauto's verzekeren.  

Categorie: Verzekeraars
 

Als onderdeel van de BOVAG-branche weten we wat de mobiliteitsbranche beweegt. Als betrokken, bedreven en betrouwbare partner denken we mee in het voorkomen en beheersen van uw risico’s. Door onze jarenlange ervaring in de mobiliteitsbranche zijn wij dé specialist voor u als het gaat om branchespecifieke verzekeringen.

 

Categorie: Verzekeraars
 

Geen wagenpark is hetzelfde. Wilt u een wagenpark verzekeren met personen-, bestel- of vrachtauto's? Een mix hiervan? Of gaat het om ambulances, brandweer- of vuilniswagens? Onze flexibele Wagenparkverzekering biedt een passende oplossing.

 

Categorie: Verzekeraars
 

Clare Automotive is dé specialist in dienstverlening op het gebied van de registratie, behandeling en het verhalen van casco-schades op het gebied van motorvoertuigen.

Clare: uw partner in Claims & Regres

 

Categorie: Juridische dienstverlening, Verzekeraars, Letselschadebehandeling
 

Het in goede conditie houden van zowel wagenpark als chauffeurs is voor de continuïteit van essentieel belang. Om u goed op weg te houden heeft Delta Lloyd toegespitste verzekeringen. Ook fleetmanagement draagt bij aan de continuïteit van de bedrijfsvoering. In deze moeilijke tijden kan Delta Lloyd de volledige kosten op zich … 

Categorie: Verzekeraars
 

Een autoverzekering van FBTO stelt u zelf samen. Gemakkelijk, snel en goed... ongeacht wat voor auto u hebt aangeschaft. En is er sprake van een 'gevalletje total loss', dan vergoedt FBTO niet alleen de aanschafwaarde van een splinternieuwe auto maar ook van een tweedehandsje. Tot 3 jaar na aankoop!

 

Categorie: Verzekeraars
 

Als ondernemer verzekert u de bedrijfsrisico's optimaal met de Interpolis Bedrijven Compact Polis. U stelt zelf uw verzekeringspakket samen. Met deze pakketpolis bent u zeker van een volledige dekking zonder overlappingen of hiaten.

Met de combinatie van 7 verzekeringen van deze polis verzekert u: schade aan uw gebouw(en), … 

Categorie: Verzekeraars
 

Klaverblad Verzekeringen is al 160 jaar een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij. Wij bieden, vanuit Zoetermeer, een ruim assortiment schade- en levensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers.  

Categorie: Verzekeraars
 

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

De combinatie van 6.000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor onze … 

Categorie: Verzekeraars
 

Real Garant Versicherung is uw specialist voor garantieverzekeringen. Waaraan uw bedrijf behoefte heeft, staat in het middelpunt van onze dienstverlening. Daarom stellen wij graag een optimaal garantiepakket samen, speciaal voor u op maat gesneden. Zo kunt u niet alleen nu, maar ook op de lange termijn uw bedrijfsopbrengst zeker stellen. … 

Categorie: Verzekeraars
 

Ieder jaar worden ruim 10.000 auto's gestolen en verdwijnen er ruim 1.200 vaartuigen. Ook de schade als gevolg van transportcriminaliteit is groot. Vanuit maatschappelijk oogpunt is het dus van groot belang dat criminaliteit in de mobiliteitsketen bestreden én voorkomen wordt.

Het VbV is een gemeenschappelijk initiatief … 

Categorie: Verzekeraars
 

Turien & Co. voert een uitgebreid pakket schadeverzekeringsproducten. Hierbij verzorgen wij de totale handling, zoals beheer, administratie, schadebehandeling en -betaling, marketing en verkoop. Veelal ontwikkelen wij zelf de producten, waar wij een risicodrager bij zoeken.

Turien & Co. heeft al vele jaren een relatie … 

Categorie: Verzekeraars
 

Unigarant staat voor kwaliteit. U kunt rekenen op een snelle en accurate dienstverlening. Met een flexibele, pro-actieve instelling en oplossingsgerichte aanpak zoeken wij continue naar nieuwe mogelijkheden om onze diensten, producten en processen te optimaliseren.  

Categorie: Verzekeraars
 

Univé is al jaren actief in het MKB-segment en heeft voor deze grote groep ondernemers veel kennis opgebouwd, of het nu gaat om uw bedrijf, uw markt of uw risico's.  

Categorie: Verzekeraars
 

Wagenpark Verzekering B.V. is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in risicobeheer, schade-afhandeling alsmede wagenpark- en aanverwante verzekeringen. Bij Wagenpark Verzekering heerst een 'hands on mentaliteit', wij zijn pragmatisch en gaan recht op het doel af.

Binnen een wagenparkverzekeringspolis kunt u uw … 

Categorie: Advies en consultants, Financiele dienstverlening, Verzekeraars
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.