Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 10

 

Bij BSA hebben we oog voor uw specifieke wensen. Wij staan voor een brede ondersteuning en voor een aansprekende service, zowel aan u als slachtoffer als aan uw werkgever.

Want als u tijdelijk niet meer kunt werken, heeft ook uw werkgever schade. Hij betaalt immers uw loon door. We verhalen desgewenst ook deze kosten bij de … 

Categorie: Letselschadebehandeling
 

Clare Automotive is dé specialist in dienstverlening op het gebied van de registratie, behandeling en het verhalen van casco-schades op het gebied van motorvoertuigen.

Clare: uw partner in Claims & Regres

 

Categorie: Juridische dienstverlening, Verzekeraars, Letselschadebehandeling
 

Compensa Letselschadespecialisten verzorgt de dienstverlening voor haar opdrachtgevers altijd "op maat". Voor leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders en voertuigverhuurbedrijven betekent dat het verhalen van de materiële en immateriële schade voor de bestuurders, inzittenden en hun werkgevers als gevolg van verkeersongevallen … 

Categorie: Advies en consultants, Juridische dienstverlening, Letselschadebehandeling
 

Niet alleen voor leasemaatschappijen (en hun klanten) maar ook voor bedrijven met wagenparken in eigen beheer verhaalt Europrotector casco- en letsel- of overlijdensschade van bestuurders en inzittenden.

Wij regelen schade als gevolg van ongevallen in zowel binnen- als buitenland. Desgewenst kunt u uw hele proces aan ons uitbesteden: … 

Categorie: Juridische dienstverlening, Letselschadebehandeling
 

Tijbout verricht activiteiten die betrekking hebben op het daadwerkelijk beoordelen, vaststellen en verhalen van letselschade, in opdracht van rechtsbijstandverzekeraars, particulieren en de advocatuur, uitsluitend in het belang van het slachtoffer. Tijbout onderzoekt en beoordeelt ook de schuldvraag, respectievelijk de kwestie van aansprakelijkheid.

… 

Categorie: Letselschadebehandeling
 

Hofmans Associates heeft ruime ervaring bij het verhalen van schade voor mensen die door toedoen van een ander gewond zijn geraakt bij bij voorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, tijdens sporten en spelen of door dieren.

Hofmans Associates verhaalt de schade en begeleidt de slachtoffers tijdens het gehele schaderegelingsproces. … 

Categorie: Letselschadebehandeling
 

We zijn een organisatie met 40 zeer ervaren medewerkers, gespecialiseerd in letselschade en loonvorderingszaken. Sinds 2000 behartigen we de belangen van letselschadeslachtoffers en werken dus niet voor verzekeraars.

We staan aan de kant van uw klant en knokken voor rechtvaardigheid en een optimale schadevergoeding. Onze missie: … 

Categorie: Letselschadebehandeling
 

Nostimos is een onafhankelijk expertisebureau dat zich heeft gespecialiseerd in het regelen van letselschades. Letselschade bestaat uit materiële en immateriële schade als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, een beroepsziekte of een medische fout.

Deze schade kan onder meer bestaan uit inkomensschade, … 

Categorie: Letselschadebehandeling
 

Randstad Letselschade & Advies biedt zijn diensten aan binnen de niet-westerse doelgroepen. Wij zijn een erkend letselschadebureau in Nederland op het gebied van hulpverlening aan niet-westerse allochtonen. Letselschade geeft het slachtoffer al genoeg zorgen. Wij als Randstad Letselschade & Advies zijn ervoor om deze zorgen weg … 

Categorie: Letselschadebehandeling
 

U durft geen auto meer te rijden? U bent betrokken geraakt bij een ongeval? Uw cliënt of werknemer heeft te maken met de nadelige gevolgen van een ongeval? In deze situaties is RaNed de deskundige partner die u kan helpen.

RaNed begeleidt deze aspecten van het reïntegratietraject. Onze verkeersgedragstherapeuten … 

Categorie: Letselschadebehandeling
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.