Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 5

 

Euromaster is een Europese keten van bandenservicebedrijven met 100 vestigingen en tientallen mobiele units in Nederland. 800 Nederlandse vakmensen staan 6 dagen per week klaar voor bestuurders van personenauto's (particulier en lease).

 

Categorie: Bandenonderhoud
 

Point S is een professioneel samenwerkingsverband van zelfstandige bandenspecialisten. Point S is sinds de zomer van 2010 actief in Nederland en heeft inmiddels de eerste twee vestigingen geopend. Het bedrijf in een vergevorderd stadium voor samenwerking met een groot aantal zelfstandige bandenservicebedrijven.

Point S is van … 

Categorie: Bandenonderhoud
 

Profile Tyrecenter is een allround autoserviceketen die bestaat uit zelfstandige ondernemers die van nature net iets harder lopen voor u als klant. Naast onze thuismarkten Nederland en België is Profile Tyrecenter ook actief in Roemenie en Polen.  

Categorie: Bandenonderhoud
 

Tyrenet is een landelijke verkooporganisatie van 36 zelfstandige en merkonafhankelijke banden- en velgendistributiespecialisten.  

Categorie: Bandenonderhoud
 

Tyres in Stock is online autobandenspecialist. Of het nu om één exemplaar gaat of om een grotere partij, bij ons vindt u altijd wat u zoekt.  

Categorie: Bandenonderhoud
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.