Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 7

ROI fleet & mobility optimaliseert, integreert en beheert uw wagenpark en overige mobiliteit.     Van leaseauto tot e-bike, van mobiliteitspas tot deelauto en van OV tot electrische scooter.

Wij zijn het deskundig en onafhankelijk verlengstuk van uw organisatie op mobiliteitsgebied en volledig gericht … 

Categorie: Advies en consultants, Wagenparkbeheer
 

AutoRedigo Mobility & Fleetmanagement Solutions is een onafhankelijk adviesbureau dat door middel van het toepassen van efficiënte oplossingen kostenbesparingen op het gebied van mobiliteit en wagenparkbeheer bewerkstelligt.

 

Categorie: Advies en consultants, Wagenparkbeheer
 

Chevin Fleet Solutions is al meer dan 24  jaar een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde Fleet Management software-oplossingen. Onze software wordt gebruikt in meer dan 100 landen.

 

 

Categorie: Automatisering, Wagenparkbeheer
 

Elias Wagenpark Advies is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op de mobiliteitsbehoefte van de zakelijke markt. Wij houden uw huidige wagenpark kritisch tegen het licht en voorzien u van bruikbare adviezen. Wist u dat een besparing op de autokosten van 10% meer regel dan uitzondering is?

 

Categorie: Wagenparkbeheer
 

Natuurlijk is het belangrijk dat u en uw medewerkers in een veilige, representatieve en zuinige auto rijden. Het samenstellen en beheren van een voor u passend wagenpark vraagt om expertise en kost moeite en veel tijd (en dus geld).

Optima mobiliteitsadvies en -beheer snapt dat en daarom bieden wij op maat ondersteuning … 

Categorie: Advies en consultants, Wagenparkbeheer

RAM track-and-trace

RAM track-and-trace is onderdeel van RAM Mobile Data en is al meer dan 20 jaar uw partner in mobiliteit in de Benelux. Om het uiterste uit uw medewerkers en wagenpark te halen, wilt u inzicht om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Zo kunt u kosten besparen door tijdswinst te boeken, strakker te plannen, … 

Categorie: Automatisering, Kilometerregistratie, Track-and-Trace systemen, Wagenparkbeheer, Rittenregistratiesystemen
 

Al sinds 1991 is VDH Lease-Advies specialist op het gebied van wagenparkbeheer. Als externe wagenparkbeheerder is VDH Lease-Advies de schakel tussen leasemaatschappijen, bedrijven en hun bestuurders. De doelstelling van VDH Lease-Advies is ontzorgen en verlagen van de leasekosten.  

Categorie: Advies en consultants, Wagenparkbeheer
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.