Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 4

Squeezy Nederland b.v. is opgericht in 1986 en groeide na de start al snel uit tot een specialist op het gebied van foliemontage. Het is een nuchter bedrijf met een grote groep hardwerkende monteurs. Specialisten die geen enkele uitdaging uit de weg gaan en pas bij de klant wegrijden als de klus is geklaard en de klant tevreden is.

Squeezy … 

Categorie: Pers- en publiciteitsondersteuning, Belettering, Huisstijl
 

Automotive Insiders is de onafhankelijke en branchebreed erkende bron voor kennis, inspiratie & business in de autobranche. De organisatie wordt ook wel 'Het InspiratieHuis' van de autobranche genoemd. De primaire organisatiedoelstelling is om de (onderlinge banden in) de autobranche nog krachtiger te maken.

 

Categorie: Pers- en publiciteitsondersteuning
 

ecomobiel is de gidsbeurs op het gebied van duurzame mobiliteit binnen de Benelux. Daarnaast is de vakbeurs ook uitgegroeid tot het platform waar concreet zaken wordt gedaan en de spil vormt om nieuwe relaties aan te gaan. Zo heeft 26% van de bezoekers de intentie om binnen 6 maanden te investeren in duurzame mobiliteit.

… 

Categorie: Groene leaseproducten, Pers- en publiciteitsondersteuning, Elektrisch rijden en laden
 

EXPOMotion brengt evenementen tot leven en mensen in beweging. Naast een organisatorisch grondige aanpak van uw event zorgen wij met onze creatieve mogelijkheden ook voor een onderscheidende invulling van uw congres, beurs of evenement.


 

Categorie: Pers- en publiciteitsondersteuning
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.