Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 9

Apollo Vredestein B.V. is een Nederlandse bandenfabrikant die onderdeel uitmaakt van Apollo Tyres Ltd uit India. Apollo Tyres is een multinational met kantoren en productielocaties in o.a. India, Zuid Afrika en Nederland. Het is een jonge, ambitieuze en dynamische organisatie die trots is op haar unieke identiteit. Het hoofdkantoor is … 

Categorie: Bandenfabricage en -import
 

Bridgestone Nederland maakt deel uit van Bridgestone Europe met het hoofdkantoor in Brussel, de belangrijkste regionale dochteronderneming van Bridgestone Corporation te Tokio, 's werelds grootste producent van banden en andere rubberproducten. Bridgestone Europe heeft eigen R&D-faciliteiten, 8 fabrieken en kantoren in meer dan 30 Europese … 

Categorie: Bandenfabricage en -import
 

Met het premiummerk Continental en de qualitymerken uit de Continental-stal (Uniroyal, Gislaved, Semperit, Mabor) speelt Continental Banden Groep een prominente rol op de Nederlandse markt.

 

Categorie: Onderdelen en accessoires, Bandenfabricage en -import
 

Innovatie van producten en materialen is de kern van Goodyears activiteiten. Het bedrijf beschikt al sinds 1943 over een groot R&D-centrum dat verantwoordelijk is voor duizenden patenten.  

Categorie: Bandenfabricage en -import
 

Hankook is een premium-bandenfabrikant die in 1941 is opgericht in Korea.  

Categorie: Bandenfabricage en -import
 

In 1937 werd Michelin Nederland opgericht. Vanuit het hoofdkwartier in Drunen wordt Michelin's visie over innovatie, mobiliteit en maatschappelijke vooruitgang in Nederland uitgedragen. Michelin heeft een groot internationaal opslag- en distributiecentrum in Breda voor banden die bestemd zijn voor het Midden-Oosten en Afrika.

 

Categorie: Bandenfabricage en -import
 

Pirelli Tyre houdt zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de marketing van banden die zijn bestemd voor personenwagens, lichte voertuigen, motoren, bussen, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en machines voor grondverzet.  

Categorie: Bandenfabricage en -import
 

TOYO Tire Benelux is een dochter onderneming van het Japanse TOYO tire & rubber Co. Ltd. één van de top-10 bandenfabrikanten van de wereld. TOYO Tire Benelux verzorgt de opslag en distributie van 'high-tech' autobanden voor personenwagens, SUV's, 4X4 wagens, bestelwagens en vrachtwagens.  

Categorie: Bandenfabricage en -import
 

Yokohama Nederland is de distributeur van Yokohama personenwagen-, SUV-, 4X4- en bestelwagenbanden. Naast ons brede assortiment Yokohama High Performance banden hebben wij eveneens specifieke eerste montage banden in voorraad.

Vanuit ons distributiecentrum vinden dagelijks onze banden hun weg naar de afnemers, waaronder merkendealers … 

Categorie: Bandenfabricage en -import
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.