Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 11

De stichting Hansa Green Tour promoot duurzame technologie en hernieuwbare energie door inspirerende netwerk reizen langs duurzame ‘best practises’ te organiseren in Europa voor bedrijven en overheden. Alle deelnemers rijden daarbij zelf met elektrische auto’s en auto’s op groengas om de laatste stand van duurzame … 

Categorie: Elektrisch rijden en laden
 

Alliander Mobility Services ontwikkelt samen met haar klanten en partners laadoplossingen op maat die de bestuurder van een elektrische auto optimaal voorziet van een toegankelijke, betaalbare laadmogelijkheid. Klanten kunnen zijn gemeenten, bedrijven, winkels, mobiliteitsproviders, auto-importeurs of autofabrikanten.

 

Categorie: Elektrisch rijden en laden
 

Wij zijn als Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan alle lease-auto's. Plezierig is dat wij altijd bij u in de buurt zitten én u een stuk persoonlijke dienstverlening bieden.

 

Categorie: Leasemaatschappijen, Elektrisch rijden en laden
 

ecomobiel is de gidsbeurs op het gebied van duurzame mobiliteit binnen de Benelux. Daarnaast is de vakbeurs ook uitgegroeid tot het platform waar concreet zaken wordt gedaan en de spil vormt om nieuwe relaties aan te gaan. Zo heeft 26% van de bezoekers de intentie om binnen 6 maanden te investeren in duurzame mobiliteit.

… 

Categorie: Groene leaseproducten, Pers- en publiciteitsondersteuning, Elektrisch rijden en laden
 

De GreenSource Company levert de 'EV Connect', voertuigoplaadunits voor huis locaties die worden gekenmerkt door eenvoud, design en formaat. Deze units zijn er in twee uitvoeringen, de Wall Mount uitvoering (aan de gevel) en de Paal uitvoering.  

Categorie: Elektrisch rijden en laden

Het programma Het Nieuwe Rijden (HNR) stimuleert automobilisten, beroepschauffeurs en wagenparkbeheerders over te gaan tot een energie-efficiënter aankoop-, reis- en rijgedrag. Dat via uiteenlopende projecten, maar ook via rijstijltips en trainingen. Doel van het programma is een reductie van minimaal één megaton … 

Categorie: Elektrisch rijden en laden
 

Oranje Trophy denkt aan de toekomst. Door de klimaatverandering en stijgende olieprijzen moeten autoproducenten innoveren. Om in het jaar 2012 stil te staan bij deze ontwikkelingen gaan er in de Oranje Trophy 2012 ook volledig elektrische voertuigen meerijden. Met deze nog nooit eerder ter wereld vertoonde prestatie willen we aantonen dat … 

Categorie: Elektrisch rijden en laden
 

piECObello lease is gespecialiseerd in de full operational lease van elektrische tweewielers. Wij leveren elektrische fietsen en elektrische scooters voor zakelijk gebruik.

Werknemers gebruiken deze trendy tweewielers voor woon- werk en werk- werkverkeer, maar ook privégebruik is mogelijk.

 

Categorie: Groene leaseproducten, Leasemaatschappijen, Elektrisch rijden en laden
 

Sapa Profiles Nederland B.V. (Sapa Pole Products) is marktleider op het gebied van aluminium lichtmasten, vlaggenmasten en verkeersregelinstallaties. Wij leveren ronde, vierkante en rechthoekige lichtmasten maar ook in iedere andere gewenste vormen.

Wij combineen onze kennis van aluminium extrusie- en bewerkingsmethoden met … 

Categorie: Elektrisch rijden en laden
 

De Segway Personal Transporter is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend personenvervoermiddel. Met de Segway bent u in staat om uzelf binnen of buiten snel te verplaatsen. De Segway is geschikt voor woon-werk-verkeer maar ook voor patrouilleren en het afleggen van grote afstanden binnen een bedrijf.  

Categorie: Autoimporteurs, Elektrisch rijden en laden
 

Stichting e-laad plaatst de publieke oplaadpunten in overleg met gemeenten op strategische plekken waar veel automobilisten komen. En we plaatsen ze op verzoek van mensen die elektrisch gaan rijden in de straat, zodat deze thuis gemakkelijk op kunnen laden. Stichting e-laad betaalt het oplaadpunt en onderhoudt het ook. Dat kost u of uw gemeente … 

Categorie: Elektrisch rijden en laden
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.