Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 4

 

Autoinspectie Nederland is met bijna 30.000 geïnspecteerde voertuigen in 2012 een toonaangevende speler op het gebied van online voertuigremarketing. Het is als onderdeel van Autoveiling Nederland B.V. de pionier op het gebied van digitaal en decentraal inspecteren van voertuigen in Nederland.

 

Categorie: Voertuiginspectie
 

Sinds 1993 levert Macadam aan de praktijk getoetste oplossingen en geavanceerde ondersteuningssystemen aan alle partijen die betrokken zijn bij het eindecontract- en remarketingproces in de autosector.

Voor de leasesector wordt Macadam veelal ingeschakeld als onafhankelijke partner voor eindecontract inspecties / rapporten.

 

Categorie: Autotransport, Remarketing diensten, Voertuiginspectie
 

De business line Automotive Services houdt zich bezig met het vaststellen en rapporteren van autoschades. De inspecties hebben betrekking op zowel leasewagens als nieuwe auto’s.  

Categorie: Voertuiginspectie
 

VAB Fleet Services is een 100% neutrale mobiliteits partner die verschillende diensten en oplossingen biedt rondom de mobiliteit van voertuigen. VAB Fleet Services biedt voertuig inname inspecties aan, transport diensten, brandstof recuperatie, re-conditionering, parking, pool car management etcetera. VAB Fleet Services BV is een dochteronderneming … 

Categorie: Autotransport, Remarketing diensten, Voertuiginspectie
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.