Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 703

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 841.000 voertuigen en 4.000 werknemers in 38 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa.

Sinds 2003 streven wij er iedere dag naar om u een onderscheidende service te bieden als het gaat … 

Categorie: Leasemaatschappijen

Een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten
Alphabet is een van de vijf grootste internationale aanbieders van fleetmanagement met auto's van alle merken. Het bedrijf ondersteunt duurzaam en efficiënt mobiliteitsbeheer en biedt innovatieve oplossingen en diensten op maat, van advies tot allesomvattende beheeroplossingen. … 

Categorie: Leasemaatschappijen

Welkom bij ASN Groep

"Permanent streven naar duurzame verbetering van het schademanagementproces door het bieden van adequate oplossingen op het gebied van schadeherstel en spuitwerk aan motorvoertuigen voor grote opdrachtgevers, waarbij kostenbeheersing en opdrachtgevers centraal staan."

Dat is de inhoud waar ASN Groep voor staat. … 

Categorie: Schadeherstel

Haar missie: Het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van haar klanten. Naast vestigingen in Nederland heeft Athlon negen vestigingen in Europa. Athlon is sinds 2006 onderdeel van DLL, een 100% dochter van de Rabobank Groep. Meer informatie vindt u op www.athlon.com

… 

Categorie: Leasemaatschappijen

Autoinspectie Nederland is met bijna 30.000 geïnspecteerde voertuigen in 2012 een toonaangevende speler op het gebied van online voertuigremarketing.

Het is als onderdeel van Autoveiling Nederland B.V. de pionier op het gebied van digitaal en decentraal inspecteren van voertuigen in Nederland.

Per 1 oktober 2012 is … 

Categorie: Voertuiginspectie

 

Categorie: Advies en consultants, Pers- en publiciteitsondersteuning

 

Categorie: Pers- en publiciteitsondersteuning

Autoveiling Nederland is met de verkoop van ruim 10.000 voertuigen in 2012 een toonaangevende speler op het gebied van online voertuig remarketing.

Autoveiling Nederland is de pionier op het gebied van decentraal veilen in Nederland. Doordat steeds meer kopers en aanbieders hun weg weten te vinden naar Autoveiling.nl is het onnodig … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven

Bergslot B.V. verzorgt de praktische en eenduidige vertaling van uw huisstijl op een grote verscheidenheid aan dragers, zoals uw wagenpark of gebouwen.

Projectmatige huisstijl doorvoering:
Het gehele traject van ontwerpvertaling en inventarisatie tot en met (lokale)montage en oplevering wordt door ons gecoördineerd. … 

Categorie: Advies en consultants, Aftermarket, Belettering, Huisstijl

Business Lease Nederland is een onderdeel van de Business Lease Group. Business Lease Nederland heeft vestigingen in Zeist, Nieuwegein, Capelle a/d IJssel, Amsterdam, Waalwijk en Apeldoorn en heeft een wagenpark van 20.000 objecten.

Business Lease Group is een leasemaatschappij met een totaal wagenpark van ruim 43.000 objecten … 

Categorie: Leasemaatschappijen

Uw gehele wagenpark in uw eigen huisstijl? Of reclame op uw bedrijfsauto’s in de vorm van een logo of belettering? Overspuiten is niet meer nodig. Met folie voorzien wij alle auto’s, (bedrijfs)bussen en vrachtwagens van hun eigen unieke kleuren.

Schaf uw wagenpark in een gangbare kleur aan, laat de voertuigen beplakken … 

Citroën staat voor transparantie, creatieve technologie én een onafhankelijke en avontuurlijke geest. Créative Technologie is meer dan alleen een knap staaltje techniek en wetenschap. Geen ander automerk heeft zo'n rijke historie en zoveel legendarische modellen voortgebracht als Citroën.

Ook de huidige … 

Categorie: Autoimporteurs

Clare Automotive is dé specialist in dienstverlening op het gebied van de registratie, behandeling en het verhalen van casco-schades op het gebied van motorvoertuigen.

Clare: uw partner in Claims & Regres

Clare is met unieke en flexibele oplossingen dé specialist op het gebied van claims … 

Categorie: Juridische dienstverlening, Verzekeraars, Letselschadebehandeling

Climate Neutral Group werkt dagelijks aan het verminderen van broeikasgassen in de atmosfeer. Hoe? Door bedrijven stapsgewijs te ondersteunen naar klimaatneutraliteit en CO2-uitstoot aantoonbaar naar nul te brengen. Dit betekent dat uw organisatie … 

Categorie: Advies en consultants, Opleidingen en trainers
 

Compensa Letselschadespecialisten verzorgt de dienstverlening voor haar opdrachtgevers altijd "op maat". Voor leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders en voertuigverhuurbedrijven betekent dat het verhalen van de materiële en immateriële schade voor de bestuurders, inzittenden en hun werkgevers als gevolg van verkeersongevallen … 

Categorie: Advies en consultants, Juridische dienstverlening, Letselschadebehandeling
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2017 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,16 seconden.