Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 699

 

Alcredis Finance is een snel groeiende automotive financierings- en leasemaatschappij die zich onderscheidt door persoonlijke betrokkenheid. Alcredis Finance ondersteunt auto-importeurs en geeft dealers financële ruimte. We verzorgen dealerfinanciering, consumentenfinanciering, lease en assurantiën onder eigen naam en diverse … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Autoimporteur

 

 

Allego helpt u eenvoudig en snel laadpunten te realiseren, waarbij u als gemeente zelf volledig de regie houdt. Ook zonder een financiële bijdrage van de gemeente. We plaatsen, financieren en onderhouden laadpalen die wij ter beschikking stellen aan de gemeente, haar bewoners en bezoekers. Dit voeren wij uit binnen de gestelde beleidskaders … 

 

Alliander Mobility Services ontwikkelt samen met haar klanten en partners laadoplossingen op maat die de bestuurder van een elektrische auto optimaal voorziet van een toegankelijke, betaalbare laadmogelijkheid. Klanten kunnen zijn gemeenten, bedrijven, winkels, mobiliteitsproviders, auto-importeurs of autofabrikanten.

 

Categorie: Elektrisch rijden en laden
 

Speciaal, slechts één woord, maar toch raakt het precies de kern van Auto Lease Partners. Speciaal is het uitgangspunt in álles wat we doen. Onze unieke leasevormen en de bijzondere auto's waar wij maat oplossingen voor verzorgen. Maar ook de wijze waarop wij klimaatneutraal leasen vormgeven. Maar voor dit … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Alpha Credit Nederland (een dochteronderneming van ABN AMRO) verzorgt consumptief krediet en financial lease. Door haar specialisme in consumptief krediet is Alpha Credit Nederland uitgegroeid tot een van de grootste financieringsmaatschappijen in Nederland.

 

Categorie: Financiele dienstverlening
 

Een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten
Alphabet is een van de vijf grootste internationale aanbieders van fleetmanagement met auto's van alle merken. Het bedrijf ondersteunt duurzaam en efficiënt mobiliteitsbeheer en biedt innovatieve oplossingen en diensten op maat, van advies tot allesomvattende beheeroplossingen. … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Alphamotive is een universele leasemaatschappij voor de zakelijke markt, een dynamische organisatie met ervaren mensen op het gebied van autolease en wagenparkbeheer. Zij kennen de mogelijkheden, zijn flexibel en houden rekening met uw individuele situatie.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Alphera Financial Services ((BMW Financial Services) is een gerespecteerde financieringsmaatschappij die nauw samenwerkt met autobedrijven van diverse merken. Wij bieden een volledige reeks aan financiele oplossingen op maat, altijd passend bij uw wensen en behoeften.

 

Categorie: Financiele dienstverlening
 

Amber is een nieuwe generatie carsharing platform dat een intelligente app en aangepaste elektrische BMW i3's gebruikt om het aantal auto’s dat nodig is om een bepaald aantal mensen te bedienen drastisch te verminderen. 

 

 

Amcar Groep is de overkoepelende organisatie voor Amcar Auto Herstel, Amcar Autoverhuur, Amcar Shortlease en AutoRent Amcar. Amcar Groep richt zich op schadeherstel en de verhuur en lease van personenauto’s’ en bedrijfswagens.

 

Categorie: Autoverhuurders
 

Amega Holding bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in Zuid-Holland-Zuid en is de moedermaatschappij van diverse dealerschappen, AA Lease en AA Rental, Service Only, enkele schadebedrijven en PSB bedrijfswageninrichting. Bij Amega werken circa 450 mensen.

 

Categorie: Leasemaatschappijen, Aftermarket
 

De Eerste Arnhemse Wegen- en Sleepdienst van Amerongen B.V. is als één van de grootste bergingsbedrijven van Nederland met haar jarenlange kennis en ervaring een begrip in Europa.

 

Categorie: Bergingsbedrijven
 

Autoleasebedrijf

 

 

De ANWB is een vereniging die met een mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd.

 

Categorie: Branche- en belangenverenigingen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,32 seconden.