Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 5

 

ecomobiel is de gidsbeurs op het gebied van duurzame mobiliteit binnen de Benelux. Daarnaast is de vakbeurs ook uitgegroeid tot het platform waar concreet zaken wordt gedaan en de spil vormt om nieuwe relaties aan te gaan. Zo heeft 26% van de bezoekers de intentie om binnen 6 maanden te investeren in duurzame mobiliteit.

… 

Categorie: Groene leaseproducten, Pers- en publiciteitsondersteuning, Elektrisch rijden en laden
 

Een elektrische auto lease bij MisterGreen is eenvoudig en voordelig. Het bedrijf regelt alles.

MisterGreen neemt de verantwoordelijkheid van eventueel onderhoud uit handen en zorgt voor oplaadmogelijkheden bij mensen thuis of op kantoor. Daarnaast kun er meegedaan worden aan het Witte Auto Plan. Middels dit project kan er … 

Categorie: Advies en consultants, Groene leaseproducten
 

Mobility Mixx is een hoofdrolspeler op het gebied van zakelijke mobiliteit en marktleider in deelauto's voor zakelijk gebruik. Of het nu gaat om persoonsgebonden mobiliteitsbudgetten, deelauto's op de bedrijfslocatie of het regelen van een reis per trein, taxi of OV-fiets, Mobility Mixx biedt elke werkgever een passende oplossing.

Categorie: Advies en consultants, Groene leaseproducten
 

piECObello lease is gespecialiseerd in de full operational lease van elektrische tweewielers. Wij leveren elektrische fietsen en elektrische scooters voor zakelijk gebruik.

Werknemers gebruiken deze trendy tweewielers voor woon- werk en werk- werkverkeer, maar ook privégebruik is mogelijk.

 

Categorie: Groene leaseproducten, Leasemaatschappijen, Elektrisch rijden en laden
 

The New Motion is een platform dat partijen zoals energiebedrijven, autofabrikanten, netwerkbedrijven en leasemaatschappijen bij elkaar brengt om elektrisch rijden mogelijk te maken. The New Motion verzorgt de financiering, de levering en de oplaadpunten voor elektrische auto's. Maar ook de subsidieaanvragen bij gemeenten en vervangend vervoer … 

Categorie: Advies en consultants, Groene leaseproducten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.