Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 719

 

De Autohaas Groep in Apeldoorn is een Automotive Holding met de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Seat voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook XLLease (een universele leasemaatschappij), een autoverhuurorganisatie, een schadebedrijf en een benzinetak behoren tot de activiteiten.

 

Categorie: Dealermaatschappijen en/of holdings
 

Bij Autohopper hoef je niet ver een industrieterrein op om een auto te huren, de vestigingen bevinden zich in de kernen en aan de randen van de steden en dorpen.  

Categorie: Autoverhuurders
 

Autoinspectie Nederland is met bijna 30.000 geïnspecteerde voertuigen in 2012 een toonaangevende speler op het gebied van online voertuigremarketing. Het is als onderdeel van Autoveiling Nederland B.V. de pionier op het gebied van digitaal en decentraal inspecteren van voertuigen in Nederland.

 

Categorie: Voertuiginspectie
 

AutoLease Alliance is een coöperatie van 19 (auto)leasemaatschappijen die gezamenlijk meer dan 90.000 leasecontracten in portefeuille hebben.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Autolease Bouma & Sepp is een merkonafhankelijke leasemaatschappij voor alle merken auto's, van personenauto's tot bedrijfswagens tot 3500 kg. GVW.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Leasing bij Autolease Midden Nederland betekent dat u vooraf goed geadviseerd wordt door mensen die rekening houden met uw wensen en mogelijkheden. Die deskundig zijn en altijd klaarstaan om u te helpen. Het zijn eigenschappen die wij bij Autolease Midden Nederland stevig omarmen. Leasing is maatwerk maar vooral mensenwerk.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

AutoLease Support is de specialist in het implementeren en innoveren van autolease producten en diensten.
Daarnaast bieden wij innoverende mogelijkheden van kostenbesparingen voor fleetowners.

 
 

 

Autolease Zwolle is een universele leasemaatschappij en is sinds 2000 een toonaangevende speler op de leasemarkt in en om Zwolle. Een van onze belangrijkste graadmeters, van onze kwaliteit in dienstverlening, is de mate van klantentrouw.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Autolease.nl is een landelijke leasemakelaar voor alle autotypes en klanten. Wij helpen u bij het vinden van een leasecontract op maat, zonder verrassingen achteraf, met de betalingmethode die u kiest en passend in uw financiële plaatje.

 

Categorie: Online leasemaatschappijen
 

Wij zij u graag op vertrouwde wijze van dienst met verrassende lease-oplossingen en beheren uw wagenpark graag efficiënt. Wij zorgen voor het onderhoud van uw auto, bieden hulp bij pech onderweg of handelen een eventuele schade snel en vakkundig af.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Automan® is succesvol bij de Executive Search van kaderleden. Door onze kennis over de Automotive branche weten wij de weg naar de juiste kandidaat die exact bij uw organisatie past. Automan® is voor de carrièreplanning van veel automotive managers een prima klankbord gebleken.

 

Categorie: Werving en selectie
 

Kooijman Autogroep is van een familiebedrijf, opgericht in 1959, uitgegroeid tot een grotere speler in mobiliteitsland. Ons succes is mede te danken aan alle toegewijde medewerkers die dagelijks klaar staan om u een meer dan tevreden Kooijman klant te laten zijn.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

 

 

Automotive Insiders is de onafhankelijke en branchebreed erkende bron voor kennis, inspiratie & business in de autobranche. De organisatie wordt ook wel 'Het InspiratieHuis' van de autobranche genoemd. De primaire organisatiedoelstelling is om de (onderlinge banden in) de autobranche nog krachtiger te maken.

 

Categorie: Pers- en publiciteitsondersteuning
 

Speciaal voor de zakelijke markt verzorgen wij de leasing van auto's voor perioden korter dan een jaar: shortlease. Shortlease is een nieuwe mobiliteitsoplossing: voordeliger dan huren, flexibeler dan leasen. Ideaal voor startende ondernemingen en bedrijven die op project- en detacheringbasis werken.

 

Categorie: Autoverhuurders
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,33 seconden.