Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 699

 

AutoRedigo Mobility & Fleetmanagement Solutions is een onafhankelijk adviesbureau dat door middel van het toepassen van efficiënte oplossingen kostenbesparingen op het gebied van mobiliteit en wagenparkbeheer bewerkstelligt.

 

Categorie: Advies en consultants, Wagenparkbeheer
 

Via de Autorola fleet- en leaseveilingen kunnen auto's via een online biedingproces verkocht worden. Verkopende partijen zijn o.a. leasemaatschappijen, importeurs, fleetowners en dealerholdings.

 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Autoschade Herstel Groep is een snel groeiend en landelijk dekkend netwerk van autoschadeherstelbedrijven. De organisatie bestaat voornamelijk uit zelfstandige en gemotiveerde ondernemers met hart voor hun zaak. AHG verzorgt de volledige schade-afhandeling voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

 

Categorie: Schadeherstel
 

Wij zijn als Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan alle lease-auto's. Plezierig is dat wij altijd bij u in de buurt zitten én u een stuk persoonlijke dienstverlening bieden.

 

Categorie: Leasemaatschappijen, Elektrisch rijden en laden
 

AutoScout24 helpt consumenten om snel en efficiënt een occasion te vinden o.a. door het aanbieden van autotestrapporten. In Nederland verkopen zo'n 4.000 autobedrijven hun auto's via AutoScout24. Met 195.000 auto's online hoort AutoScout24 tot de grootste autoportals van Nederland.

 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Autotaalglas is de autoruitspecialist die door de particuliere automobilist en vrijwel alle verzekerings- en leasemaatschappijen wordt ingeschakeld om 24 uur per dag autoruitschade vakkundig en kwalitatief te herstellen.

 

Categorie: Schadeherstel, autoruiten
 

Autotarget is gespecialiseerd in de Werving en Selectie en/of Executive Search binnen de Automotive sector. We plaatsen bij Leasemij's / Dealers / Importeurs / Toeleveranciers.

 

Categorie: Werving en selectie
 

Voor de professionele dealerorganisatie begint een succesvolle, rendabele verkoop van een voertuig met een goed inruilvoorstel. Het bepalen van de juiste waarde is dus cruciaal.

 

Categorie: Automatisering
 

Autotelex houdt zich sinds 1964 intensief bezig met het in kaart brengen van de Nederlandse markt voor motorvoertuigen. Autotelex is marktleider in motorvoertuigengegevens (auto's, motorfietsen en bedrijfswagens).

 

Categorie: Automatisering
 

Autoveiling Nederland is met de verkoop van ruim 10.000 voertuigen in 2012 een toonaangevende speler op het gebied van online voertuig remarketing.

 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Averus Financial Services is een gerenommeerde lease- en financieringsmaatschappij die nauw samenwerkt met een exclusieve groep automobielbedrijven en motorendealers. U kunt bij deze dealers terecht voor goede lease- en financieringsoplossingen.

 

Categorie: Leasemaatschappijen, Financiele dienstverlening
 

De activiteiten en verantwoordelijkheden van AVIA Nederland en haar leden beslaan een breed werkgebied. De AVIA groep maakt zich sterk om haar klanten efficiënt te voorzien van hun behoefte aan energieproducten en overige diensten met de grootst mogelijke waarborging van continuïteit (door beheer van logistieke keten), kwaliteit … 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

Avis introduceert Avis Flex, een unieke shortlease oplossing voor ondernemers. Met Avis Flex zit u niet meer vast aan meerjarige leasecontracten, maar huurt u al vanaf één maand de nieuwste modellen auto's.

 

Categorie: Autoverhuurders
 

AZN Autolease is de onafhankelijke leasemaatschappij in Roosendaal maar zeker niet uitsluitend gebonden aan deze locatie. Als u datwenst regelen en verzorgen wij uw mobiliteit bij u opde zaak op het moment dat het u het beste uitkomt want flexibiliteit in dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Bright Automotive Solutions (B.A.S.) is gevestigd in Hapert en levert naast schadeafhandeling nog veel meer diensten op het gebied van mobiliteitsbeheer. Zo leveren ze autoverhuurdiensten en voertuigvolgsystemen voor track&trace toepassingen. Andere grote klanten van B.A.S. zijn onder andere Randstad Groep Nederland, Sixt Autoverhuur, … 

Categorie: Automatisering
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ļæ½ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,31 seconden.