Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 45

 

Bright Automotive Solutions (B.A.S.) is gevestigd in Hapert en levert naast schadeafhandeling nog veel meer diensten op het gebied van mobiliteitsbeheer. Zo leveren ze autoverhuurdiensten en voertuigvolgsystemen voor track&trace toepassingen. Andere grote klanten van B.A.S. zijn onder andere Randstad Groep Nederland, Sixt Autoverhuur, … 

Categorie: Automatisering
 

Door gebruik te maken van Baan Leasing kunt u meer energie en creativiteit besteden aan uw prioriteiten. Door te leasen geeft u de zorg van uw wagen of wagenpark uit handen en maakt u een eind aan een aanzienlijk kapitaalbeslag en een onduidelijk en onzeker kostenbeeld.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Band op Spanning is een service die autobanden op de juiste spanning houdt en wordt uitgevoerd door Stichting de Groene Garage. De helft van de auto's rijdt met een te lage bandenspanning. Dit kost 2 tot 5% meer brandstof en extra slijtage van de banden.

 

Categorie: Advies en consultants
 

De gespecialiseerde advocaten van BANNING hebben hun marktkennis gebundeld om spelers in de Automotive sector zo goed, efficiënt en praktisch mogelijk te kunnen bedienen. Onze dienstverlening loopt van productieprocessen en distributienetwerken tot en met de retail en after service markten.  

Categorie: Juridische dienstverlening
 

BD Autolease BV is sinds 1997 als onafhankelijk tussenpersoon actief op het gebied van leasing en financiering van uw wagenpark. Naast nieuwe en kort gebruikte personen- en bedrijfswagens, kunt u ook voor de financiering van bedrijfsmiddelen als bijvoorbeeld heftrucks, grondverzetmachines en hijskranen bij ons terecht.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

De visie van BIW op bedrijfswagenaanpassing bestaat uit 6 uitgangspunten:
· U krijgt altijd vrijblijvend deskundig advies
· Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen
· De hoogste servicegraad is bij ons de standaard
· Wij zijn doorlopend op zoek naar innovatieve producten … 

Categorie: Bedrijfswageninrichting
 

Wij staan voor efficiency en effectiviteit en bieden u goed en degelijk advies en innovatieve oplossingen tegen concurrerende prijzen. Van eenvoudig tot uitgebreid en van standaard tot maatwerk oplossingen bent u bij Bedrijfswageninrichting Rijn- en Amstelland op het goede adres.  

Categorie: Bedrijfswageninrichting
 

Bedrijfswagenleasing.nl biedt ondernemers korte, all operational leasecontracten van bestelwagens die ook nog eens tot 25% goedkoper zijn dan de huidige leasemaatschappijen, met een perfecte service.

Dus geen verplichtingen van 36, 48 of zelfs 60 maanden, maar slechts 2 maanden, daarna zijn de contracten van de bestelwagens … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Beijer Automotive helpt inbouwers over de hele wereld bij hun inbouwprojecten, met voertuigspecifieke informatie over het achterhalen van de benodigde signalen voor inbouw van GPS-navigatie systemen, fleet management systemen, cruise-controls, taximeters, alarmsystemen, track&trace systemen, blackbox systemen, etc.

 

Categorie: Onderdelen en accessoires, Aftermarket
 

 

Categorie: Financiele dienstverlening
 

Verkoop van One2Go, product van Texaco. Dit is een kaartloos tanksyteem; De brandstoftank wordt uitgerust met een unieke tag waardoor de betaling automatisch plaatsvindt.

 

 

Berenschot is een organisatieadviesbureau met 450 medewerkers. Al bijna 75 jaar lang verrassen wij onze opdrachtgevers met slimme en nieuwe inzichten door innovatie aan creativiteit te koppelen. Klanten kiezen voor Berenschot omdat onze adviezen hen op een voorsprong zetten.  

Categorie: Advies en consultants
 

Bergslot B.V. verzorgt de praktische en eenduidige vertaling van uw huisstijl op een grote verscheidenheid aan dragers, zoals uw wagenpark of gebouwen.


 

Categorie: Advies en consultants, Aftermarket, Belettering, Huisstijl
 

Via BesteGarage.nl vindt u snel de beste garage voor u en uw auto. Dit alles op basis van aanbevelingen van andere autobezitters. BesteGarage.nl is vanaf vandaag beschikbaar voor autobezitters in heel Nederland.

Op de website kunnen autobezitters hun beoordeling geven per garage uit een bestand van 5.532 garages in heel Nederland. … 

Categorie: Aftermarket
 

De autoleasemarkt verandert snel. Om uw business optimaal te laten renderen, is een goede inzet van internet en het creëren van een hoge customer experience van essentieel belang. Better.be heeft hiervoor de ideale tooling beschikbaar, die stapsgewijze instap en groei mogelijk maakt.

 

Categorie: Automatisering
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.