Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 29

 

Of u nu een klein wagenpark heeft en automatische ritregistratie wenst, of wagenparkbeheerder bent van een grote organisatie die op zoek is naar een totaaloplossing, Wij bieden u een klantspecifieke oplossing voor fleetmanagement.

 

Categorie: Track-and-Trace systemen, Rittenregistratiesystemen
 

De coöperatieve vereniging LeasePlatform UA is een samenwerkingsverband van een groep middelgrote, ambitieuze en snel groeiende Nederlandse leasemaatschappijen.

Het doel van de samenwerking is het bundelen van kennis, kunde, vaardigheden en (inkoop) capaciteit ten einde haar groei in de toekomst te kunnen continueren. … 

Categorie: Branche- en belangenverenigingen
 

 

Categorie: Financiele dienstverlening
 

Care4Lease is een onafhankelijke organisatie die het totale beheer van leasevloten uitvoert voor (dealer)leasemaatschappijen. Hierdoor profiteren zijn van de vele voordelen van het product autoleasing zonder de bedrijfsmatige nadelen daarvan te ondervinden.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Op zoek naar een nieuwe personenauto of bedrijfswagen? Carfree heeft voor u altijd de beste vervoersoplossing of dat nu leasen, kopen, huren of wagenparkbeheer is. Een persoonlijk en eerlijk advies op maat, dat is wat u van ons kunt verwachten.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Carglass is de specialist op het gebied van HPX3-ruitreparatie en autoruitvervanging. Elk jaar helpen we honderdduizenden automobilisten, 24 uur per dag.


 

Categorie: Schadeherstel, autoruiten
 

CarMan ondersteunt bedrijven in de automotive sector bij alle activiteiten en voor bijna alle voertuigsoorten, ongeacht het merk. CarMan is onafhankelijk en gespecialiseerd in online ondersteuning van o.a. verkoop-, leasing-, verhuur-, werkplaats- en servicecontracten zowel als wagenparkbeheer.

 

Categorie: Automatisering
 

CarPro Systems is al meer dan tien jaar succesvol in de toepassing van speerpunttechnologieën en oplossingen voor bedrijven in de automobiel-industrie. CarPro Systems is een belangrijke leverancier van beheersystemen en diensten aan de mondiale automobiel-industrie.

 

Categorie: Automatisering
 

CarsOnTheWeb is een Europese online B2B autoveiling die hoog kwalitatieve tweedehandswagens exclusief aan autohandelaars verkoopt.

Op deze autoveilingsite kunnen professionele autohandelaars op een eenvoudige en transparante manier een bod uitbrengen op een top-selectie tweedehands auto's van alle … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven, Remarketing diensten
 

CarWise is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor autoverhuur (RentWise) en software voor autoleasing en professioneel wagenparkbeheer (LeaseWise). Auto’s die (te) veel parkeeruren maken zijn onrendabel. U wilt dat uw medewerkers maximaal mobiel zijn tegen zo laag mogelijke kosten. FleetRent heeft daarvoor de perfecte … 

Categorie: Automatisering
 

Uw gehele wagenpark in uw eigen huisstijl? Of reclame op uw bedrijfsauto’s in de vorm van een logo of belettering? Overspuiten is niet meer nodig. Met folie voorzien wij alle auto’s, (bedrijfs)bussen en vrachtwagens van hun eigen unieke kleuren.


 

 

Het CBR is een privaatrechtelijke stichting en door de minister van Infrastructuur en Milieu belast met een verkeersveiligheidstaak: het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek.

 

Categorie: Advies en consultants
 

Het CBS verzamelt gegevens om statistieken te maken en statistisch onderzoek te plegen. Voor deze werkzaamheden dient het CBS te beschikken over informatie van burgers, bedrijven en organisaties.

Het CBS gaat zorgvuldig om met alle door haar verkregen informatie. Alle werkzaamheden zijn zo ingericht dat privacygevoelige informatie … 

Categorie: Overheidsorganisaties
 

Geen wagenpark is hetzelfde. Wilt u een wagenpark verzekeren met personen-, bestel- of vrachtauto's? Een mix hiervan? Of gaat het om ambulances, brandweer- of vuilniswagens? Onze flexibele Wagenparkverzekering biedt een passende oplossing.

 

Categorie: Verzekeraars
 

Of u nu één auto least of 100, we zorgen ervoor dat u uzelf bij ons thuisvoelt. Snelle, pragmatische en vooral persoonlijke dienstverlening vormt altijd het uitgangspunt in ons denken en werken terwijl u van de schaalvoordelen van een grote organisatie geniet.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.