Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 23

 

In deze financieel onduidelijke tijden wilt u zekerheid over uw mobiliteitskosten. Wat daar niet in past is de onzekerheid over een langlopend leasecontract. Shortlease is de oplossing voor bedrijven die flexibiliteit in hun mobiliteitskosten willen aanbrengen.

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Niet alleen voor leasemaatschappijen (en hun klanten) maar ook voor bedrijven met wagenparken in eigen beheer verhaalt Europrotector casco- en letsel- of overlijdensschade van bestuurders en inzittenden.

Wij regelen schade als gevolg van ongevallen in zowel binnen- als buitenland. Desgewenst kunt u uw hele proces aan ons uitbesteden: … 

Categorie: Juridische dienstverlening, Letselschadebehandeling
 

EVO behartigt de logistieke belangen van circa 30.000 bedrijven die goederen te vervoeren hebben. Gezamenlijk zijn deze EVO-leden verantwoordelijk voor 1,3 miljoen banen en meer dan 70% van alle goederenverplaatsingen in Nederland, inclusief import en export, over weg, water rails en door de lucht.

 

Categorie: Branche- en belangenverenigingen
 

Expense Reduction Analysts (ERA) richt zich op het verbeteren van de winst van haar klanten door het verlagen van de indirecte kosten. ERA is wereldmarktleider op dit gebied met ruim 850 partners in meer dan 35 landen.

Één van de focusgebieden van ERA is wagenparkbeheer, waarbij we ons in de eerste plaats richten … 

Categorie: Advies en consultants
 

Tijbout verricht activiteiten die betrekking hebben op het daadwerkelijk beoordelen, vaststellen en verhalen van letselschade, in opdracht van rechtsbijstandverzekeraars, particulieren en de advocatuur, uitsluitend in het belang van het slachtoffer. Tijbout onderzoekt en beoordeelt ook de schuldvraag, respectievelijk de kwestie van aansprakelijkheid.

… 

Categorie: Letselschadebehandeling
 

Het Remarketing Event is uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor automotive remarketing professionals. In de loop van slechts enkele jaren hebben het Remarketing Event en de Remarketing Lounges zich een vaste plaats verworven in de remarketingsector.
 

 

Categorie: Remarketing diensten
 

EXPOMotion brengt evenementen tot leven en mensen in beweging. Naast een organisatorisch grondige aanpak van uw event zorgen wij met onze creatieve mogelijkheden ook voor een onderscheidende invulling van uw congres, beurs of evenement.


 

Categorie: Pers- en publiciteitsondersteuning
 

EZ Park bouwt uw bovengrondse parkeergarage, demontabel en uitbreidbaar, voor tijdelijk óf permanent gebruik.

 

   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,27 seconden.