Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 21

 

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Hofmans Associates heeft ruime ervaring bij het verhalen van schade voor mensen die door toedoen van een ander gewond zijn geraakt bij bij voorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, tijdens sporten en spelen of door dieren.

Hofmans Associates verhaalt de schade en begeleidt de slachtoffers tijdens het gehele schaderegelingsproces. … 

Categorie: Letselschadebehandeling

Honda ontwerpt, fabriceert en verkoopt wereldwijd automobielen, motorfietsen en power products. Honda Motor is de grootste fabrikant van motoren ter wereld. In 2010 verkocht Honda ruim 26,9 miljoen producten, bestaande uit 3,5 miljoen auto's, 18 miljoen motorfietsen (inclusief bromfietsen en scooters) en 5,4 miljoen stuks Power Equipment … 

Categorie: Autoimporteurs
 

Houthoff Buruma is met meer dan 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs één van de grootste juridische dienstverleners in Nederland. Wij zijn een full-service kantoor met de focus op u, onze cliënt.

Wij kennen onze cliënten, hun bedrijf en hun branche en wij weten als geen ander dat die laatste … 

Categorie: Juridische dienstverlening
 

Huiskes Kokkeler Autolease heeft het concept 'ondernemersmazzel' ontwikkeld, speciaal voor het leasen van gebruikte auto's. Ondernemersmazzel biedt u de mogelijkheid om een gebruikte auto te leasen met maximale flexibiliteit. Vanwege de eenvoudige acceptatievoorwaarden is dit concept prima geschikt voor startende ondernemers.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Hödlmayr International is specialist in de autologistiek. Er werken in totaal 1.350 werknemers en de Hödlmayr Groep omvat een stockageoppervlakte van 1.500.000 m² (75.000 staanplaatsen). Met 550 vrachtwagens voor autotransport en 10 treinen vervoert Hödlmayr ongeveer 1 miljoen voertuigen. Daarbij is Hödlmayr voor … 

Categorie: Autotransport
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.