Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 21

Kia is een van de meest succesvolle merken in Nederland. Met de lancering van bestsellers zoals de Kia Picanto, Rio, Niro en Sportage, én met de unieke 7 jaar garantie, is Kia niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. De verrassend hoge kwaliteit van Kia is geen toeval: wij bouwen doelgericht aan een positie als wereldmerk … 

Categorie: Autoimporteurs
 

Kamei Nederland is exclusief importeur van Kamei dakkoffers binnen Nederland. Kamei dakkoffers zijn exclusieve kwaliteitsdakkoffers van Duitse makelaardij. De Kamei dakkoffers kenmerken zich door een zeer lange levensduur, gebruiksvriendelijkheid, degelijkheid en hoge kwaliteit. De diverse modellen worden komen jaarlijks uitstekend uit alle … 

Categorie: Onderdelen en accessoires
 

De Kamsteeg Auto Groep heeft 6 vestigingen in de Rijn-, Duin- en Bollenstreek, alle gespecialiseerde bedrijven op het gebied van (auto)mobiliteit. Sinds 1926 is Kamsteeg een begrip in de regio.

De groep bestaat uit autodealer- en bedrijfswagenbedrijven, een bedrijfswagen ombouwcentrum, een leasemaatschappij, een schadeherstelbedrijf … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Kantar is een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld op het gebied van data, insights en advies. Door samen te werken binnen een breed scala aan onderzoeks- en consultancydisciplines zorgen de 30.000 medewerkers van Kantar voor inspirerende inzichten en zakelijke strategieën voor klanten in 100 landen. Kantar is onderdeel … 

 

Het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) maakt analyses van mobiliteit die doorwerken in beleid. Als zelfstandig instituut binnen het ministerie van Verkeer en Waterstaat (VenW) stelt het KiM strategische trend- en scenario-analyses, kosten-batenanalyses en internationale vergelijkingen op.

Het KiM richt zich op alle … 

Categorie: Overheidsorganisaties
 

Het doel van het KpVV is een bijdrage te leveren aan het competenter maken van de overheid op het gebied van mobiliteit. Dit doel is moeilijk meetbaar. Het KpVV maakt niet het beleid, maar de bijdrage eraan moet tastbaar zijn.

Het KpVV is een onderdeel van CROW, hét nationale kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, … 

Categorie: Branche- en belangenverenigingen
 

Key Driving Competences (KDC) verzorgt rijvaardigheidsopleidingen waarbij de nadruk voornamelijk ligt op het vlak van de Ecologische Impact (Eco-Proactief Rijgedrag) en van de Duurzame Veiligheid (Proactief Rijgedrag).  

Categorie: Rijvaardigheidstrainers
 

Klaverblad Verzekeringen is al 160 jaar een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij. Wij bieden, vanuit Zoetermeer, een ruim assortiment schade- en levensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers.  

Categorie: Verzekeraars
 

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Autotransport is een vak apart. Beladen autotransporters zijn namelijk langer dan de meeste vrachtwagens, wat extra vaardigheden vraagt van de chauffeur. Hij controleert voor het laden alle auto's op eventuele beschadigingen. Onze chauffeurs worden altijd intern getraind voordat zij zelfstandig op pad gaan.

Auto's worden steeds … 

Categorie: Hulpverleners
 

 

Categorie: Leasemaatschappijen

Koops Furness Lease is een middelgrote universele leasemaatschappij met een focus op ondernemingen in het midden van het land. Wij streven naar langdurige en hechte klantenrelaties. De motivatie van onze medewerkers is daarbij de cruciale factor om uw wensen volledig te vervullen.

Bij … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

We zijn een organisatie met 40 zeer ervaren medewerkers, gespecialiseerd in letselschade en loonvorderingszaken. Sinds 2000 behartigen we de belangen van letselschadeslachtoffers en werken dus niet voor verzekeraars.

We staan aan de kant van uw klant en knokken voor rechtvaardigheid en een optimale schadevergoeding. Onze missie: … 

Categorie: Letselschadebehandeling
 

De automotive-branche kent een doolhof van fiscale regelingen, zoals stallingsregeling, marge-regeling en dealerregeling. Het is daarom essentieel om u te laten bijstaan door ervaren adviseurs. KPMG Meijburg & Co heeft een jarenlange adviesrelatie met een groot aantal landelijke spelers waardoor wij beschikken over actuele ervaring met … 

Categorie: Advies en consultants, Juridische dienstverlening
 

 

Categorie: Aftermarket
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,28 seconden.