Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 39

 

Met LeaseCollect verlaagt u uw mobiliteitskosten zonder in te leveren op de kwaliteit van de dienstverlening. Door schaalvergroting heeft LeaseCollect zeer scherper condities en excellente voorwaarden bedongen bij haar preferred suppliers, voordelen die u als individueel bedrijf niet snel zelf kunt bedingen.

Dagelijks bewijst … 

Categorie: Advies en consultants
 

Leasedeals biedt hét overzicht van de beste aanbiedingen van verschillende Nederlandse leasemaatschappijen. Leasedeals maakt voor u een selectie per klasse zodat u eenvoudiger kunt vergelijken tussen verschillende merken binnen de klasse.

Zo biedt Leasedeals u een beknopt overzicht van de beste deals in het doolhof … 

Categorie: Advies en consultants, Handelaren en veilingbedrijven
 

Outsourcing van het wagenparkbeheer en het geven van mobiliteitsadvies met als doelstelling: het behalen van besparingen op de autokosten.

Tevens is het mogelijk om via LeaseKeuze.nl direct meerdere autolease-offertes te vergelijken bij verschillende leasemaatschappijen.

 

Categorie: Advies en consultants
 

LeaseLinq is een onafhankelijke tussenpersoon op het gebied van zakelijke mobiliteit. Of het nu gaat om de inzet van een nieuwe leaseauto of om een leasecontract waar u vanaf wilt. Wij kunnen u een passende oplossing bieden tegen een scherp tarief.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Banken nemen de hoogte van uw eigen vermogen mee in hun beoordeling van een bankleningaanvraag. Besteedt u uw eigen vermogen in een keer aan bedrijfsmiddelen, en dient u vervolgens een leningaanvraag in voor iets dat u niet kunt leasen, dan kan de bank deze aanvraag afwijzen vanwege onvoldoende eigen vermogen. Door bedrijfsmiddelen … 

Categorie: Financiele dienstverlening
 

LeaseMatch kan u begeleiden bij de operationele en financiële werkzaamheden die samenhangen met het wagenparkbeleid van uw organisatie.

Doet u liever een deel van de werkzaamheden zelf dan is dat natuurlijk mogelijk. LeaseMatch biedt u verschillende modules waarbij u onze oplossingen kunt matchen met uw behoeftes. Modules … 

Categorie: Advies en consultants
 

LeaseMotive levert een leasevorm waarbij het te verwachte jaarkilometrage en de gewenste looptijd is bepalend voor het maandelijkse leasetarief. Periodiek wordt dit verbruik getoetst aan de werkelijkheid. Wordt de auto minder gebruikt dan verwacht, dan vertaalt zich dit in een lager maandtarief. Rijdt u meer, dan wordt uw maandtarief verhoogd. … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Leaseorder.nl heeft één doel. De aanschaf van een nieuwe auto snel en eenvoudig transparant maken voor de leasemaatschappijen. Want wie wil er nu 6 dealerbedrijven afbellen voor dezelfde auto en 6 keer onderhandelen over wat die auto dan moet kosten?

Het kan zo veel simpeler en met een beter resultaat. … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

Lease+ is professioneel beheerder van voertuigparken (personenauto's, vrachtauto's en interne transportmiddelen). Wij doen dit in een faciliterende rol

Lease+ doet dit voor vele fleetowners, leasemaatschappijen, autoimporteurs en dealerbedrijven en neemt u de administratieve zorgen uit handen zodat u zich volledig kunnen richten … 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

LeaseProf is er voor leasemaatschappijen. Wij staan met een landelijk dekkend netwerk van 40 tot de tandwielen gemotiveerde ondernemers voor u klaar.

Maar LeaseProf is er ook voor fleetowners. Wij leveren solide werk af, volgens afspraak en volledig transparant. LeaseProf Service Centers. Ook voor uw organisatie.  

Categorie: Schadeherstel
 

Het stoort veel leaserijders om voor werkzaamheden aan hun leaseauto meerdere afspraken te moeten maken op verschillende adressen. Klanten van Leaseradar.nl kiezen voor gemak en goede service want zij kunnen voor auto-onderhoud gewoon naar de dealer.

One stop shopping dus. Dat bespaart u veel tijd en geld! Kunt u voor de eerste … 

Categorie: Online leasemaatschappijen
 

LeaseTrader is de grootste onafhankelijke autolease marktplaats van Nederland waarop dagelijks ruim 2000 zakelijke rijders en beslissers uit het MKB naar gebruikte leaseauto's zoeken. In de praktijk blijken verschillende categorieën wagens bij hun wensen aan te sluiten, namelijk:

• Auto's uit faillissementen
• … 

Categorie: Handelaren en veilingbedrijven
 

 

Categorie: Automatisering
 

LeaseVisie streeft langdurige relaties met haar klanten na. Bij ons telt persoonlijke aandacht meer dan zoveel mogelijk contracten per medewerker. LeaseVisie investeert in een doordacht advies en in een leasecontract waarin u uw wensen terugvindt.  

Categorie: Leasemaatschappijen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,27 seconden.