Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 11

Opel heeft een uitgebreid programma personen- en bedrijfswagens. Ieder model is representatief, zuinig en stoot weinig CO2 uit. Daarnaast hebben zij een hoge restwaarde, aansprekende prestaties en een rijke uitrusting. Hiermee bieden ze alles wat de veeleisende, zakelijke rijder verlangt.

Een eigen wagenpark, groot of klein, … 

Categorie: Leasemaatschappijen, Autoimporteurs
 

 

Categorie: Leasemaatschappijen

Omnimark is een specialist in de huisstijlaankleding en belettering van bedrijfswagens, vliegtuigen en treinen. Met 60 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van fleetmarking en bedienen we vele corporate-bedrijven, overheden en MKB-bedrijven met omvangrijke wagenparken. Omnimark … 

Categorie: Schadeherstel, Aftermarket, Belettering, Huisstijl
 

De kernactiviteiten van On-Route zijn de uitrusting van uw auto, het beheren van uw wagenpark en de verzorging van tijdelijk vervoer en brandstof-management.  

Categorie: Advies en consultants
 

De auto is niet weg te denken uit het bedrijfsleven. Voor veel organisaties is het beheer van enkele auto's of een heel wagenpark een voortdurende zorg.

Wij nemen dit graag uit handen en regelen alles voor u. Wij doen waar we goed in zijn, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten zonder zorgen over uw wagenpark.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Natuurlijk is het belangrijk dat u en uw medewerkers in een veilige, representatieve en zuinige auto rijden. Het samenstellen en beheren van een voor u passend wagenpark vraagt om expertise en kost moeite en veel tijd (en dus geld).

Optima mobiliteitsadvies en -beheer snapt dat en daarom bieden wij op maat ondersteuning … 

Categorie: Advies en consultants, Wagenparkbeheer
 

OrangeGas realiseert en exploiteert groengas vulpunten in Nederland en België en werkt hard om een landelijke dekkende netwerk van groengas vulpunten te krijgen in Nederland (en een later stadium in België).

Door met gerenommeerde oliehandelaren en tankstationondernemers samen te werken worden er in alle provincies … 

Categorie: Brandstofleveranciers
 

Oranje Trophy denkt aan de toekomst. Door de klimaatverandering en stijgende olieprijzen moeten autoproducenten innoveren. Om in het jaar 2012 stil te staan bij deze ontwikkelingen gaan er in de Oranje Trophy 2012 ook volledig elektrische voertuigen meerijden. Met deze nog nooit eerder ter wereld vertoonde prestatie willen we aantonen dat … 

Categorie: Elektrisch rijden en laden
 

ORTEC levert geavanceerde software-oplossingen en consultancydiensten voor optimalisatie van rit- en routeplanning, voertuig- en palletbelading, personeelsinzet, vraagvoorspelling en logistieke netwerkplanning.  

Categorie: Automatisering
 

Een andere manier van denken is onze ‘drive’ waarbij wij de automotive sector nauwgezet volgen en onze concepten ontwikkelen tot operationele producten afgestemd op de wensen van onze klanten.

OTB Automotive geeft geen “wollige” adviezen maar biedt concrete oplossingen die werken en die eenvoudig en … 

Categorie: Advies en consultants
 

Oxonia Fleet Solutions biedt oplossingen voor effectief en efficiënt beheer van uw wagenpark. Wij zijn geen autoleasemaatschappij, maar zoeken actief naar mogelijkheden om de kosten van uw wagenpark voor, tijdens, en na afloop van uw leasecontract te beheersen en te reduceren.  

Categorie: Advies en consultants
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,29 seconden.