Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 51

Squeezy Nederland b.v. is opgericht in 1986 en groeide na de start al snel uit tot een specialist op het gebied van foliemontage. Het is een nuchter bedrijf met een grote groep hardwerkende monteurs. Specialisten die geen enkele uitdaging uit de weg gaan en pas bij de klant wegrijden als de klus is geklaard en de klant tevreden is.

Squeezy … 

Categorie: Pers- en publiciteitsondersteuning, Belettering, Huisstijl

Strix Lease Service is een merkonafhankelijke autoleasemaatschappij en is in staat de klant een flexibele dienstverlening en een perfecte service te bieden waar men bij leasing om vraagt.

Naast het aanbieden van leasetarieven is de dienstverlening van Strix Lease Service op het gebied van autoleasing dusdanig flexibel en overzichtelijk … 

Categorie: Leasemaatschappijen

Sycada.Green is:

1 Duurzame Mobiliteit
2 Mindful Driving
3 Brandstofbesparing
4 EV integratie
5 Smart Grids
6 eCar Sharing

Download Lees verder »

 

SH Autolease staat voor Second Hand Autolease & Autoverhuur.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

In 1969 fuseerde Saab met de Zweedse vrachtwagenfabrikant Scania en werd in 1990 het bedrijf gesplitst in een vliegtuigbouwtak (Saab) en de autofabrikant (Saab Automobile).

Vanaf januari 2000 was Saab Automobile een volle dochter van General Motors. Door meerdere tegenslagen voor GM besloot het bedrijf … 

Categorie: Autoimporteurs
 

Bij Safe Autolease kunt u personen- en/of bedrijfswagens leasen of huren. Ook particulieren en bedrijven met een BKR-notering kunnen bij ons terecht.

Bij shortlease vragen wij 1 maand borg en 1 maand huur vooruit, bij verhuur vragen wij 600 euro borg, welke contant of met pin betaald kan worden.  

Categorie: Leasemaatschappijen, Autoverhuurders
 

Met vestigingen in meer dan 40 landen geniet de Santander Groep het vertrouwen van ruim 65 miljoen klanten. Santander Consumer Finance focust binnen de groep op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven. Santander is al meer dan 20 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen … 

Categorie: Financiele dienstverlening
 

Sapa Profiles Nederland B.V. (Sapa Pole Products) is marktleider op het gebied van aluminium lichtmasten, vlaggenmasten en verkeersregelinstallaties. Wij leveren ronde, vierkante en rechthoekige lichtmasten maar ook in iedere andere gewenste vormen.

Wij combineen onze kennis van aluminium extrusie- en bewerkingsmethoden met … 

Categorie: Elektrisch rijden en laden
 

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto's, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland telt de Scania-organisatie ca. 2.500 medewerkers verdeeld over de fabriek in Zwolle en 50 Nederlandse verkoop- en servicevestigingen.

De fabriek in Zwolle is de grootste Scaniafabriek ter wereld. De onderneming heeft … 

Categorie: Autoimporteurs
 

 

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Drie of driehonderd auto's, wie zijn wagenpark door Schelde Lease laat beheren, weet zich verzekerd van comfortabel leasen. Wij verzorgen het volledige administratieve traject dat voor uw auto's moet worden afgelegd.  

Categorie: Leasemaatschappijen
 

Securysat Fleet is bestemd voor alle bedrijven die een vloot van één tot enkele duizenden voertuigen bezitten en die hun Fleet Management willen optimaliseren.

Tot onze klantenkring mogen wij bedrijven uit de transport-, taxi-, beveiligde geldtransport-, bouw- en onderhoudssector rekenen.  

Categorie: Track-and-Trace systemen
 

De Segway Personal Transporter is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend personenvervoermiddel. Met de Segway bent u in staat om uzelf binnen of buiten snel te verplaatsen. De Segway is geschikt voor woon-werk-verkeer maar ook voor patrouilleren en het afleggen van grote afstanden binnen een bedrijf.  

Categorie: Autoimporteurs, Elektrisch rijden en laden
 

Het unieke van Selles Auto Lease is, dat je naast nieuwe Nissan en Ssangyong auto's ook de occassions kunt leasen die op onze website te vinden zijn.

Wel geldt als beperking dat de waarde van de auto minimaal € 6.000,- moet zijn, de auto niet ouder mag zijn dan 7 jaar en niet meer dan 150.000 km op de teller mag hebben.

Categorie: Leasemaatschappijen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,4 seconden.