Laatste nieuws
 
 
  Magazines  
 

Nadat AutoleaseWereld in relatief korte tijd is uitgegroeid tot een sterk online (journalistiek) communicatieplatform, zijn we in 2013 gestart met het uitgeven van sponsored - en themamagazines. Print dus!

Deze, misschien wat opmerkelijke stap, is vooral ingegeven door de wens van onze huidige partners van de verschillende 'werelden'. Veel organisaties willen graag hun boodschap in de volle breedte en diepte kwijt - en vooral ook los van die van concurrenten. Een eigen magazine biedt nu eenmaal veel voordelen om uw boodschap op een persoonlijke manier en volgens eigen inzichten over de bühne te krijgen.

Een eigen (betaalbare) special!
Om het magazine toch de kracht van een journalistiek merk mee te geven, verbindt AutoleaseWereld haar naam aan de magazines. Het worden dus AutoleaseWereld Magazines. Met daaronder prominent: Special ... (en dan de naam van uw bedrijf). Een eigen 'special' dus.

Om het allemaal betaalbaar te houden werken we volgens een vast format. Papierkeuze, lay-out, aantal foto's, illustraties, hoeveelheid en lengte van artikelen en ook de mix van journalistieke genres staan van te voren vast. Dat scheelt tijd, geld en komt ook de herkenbaarheid van het magazine ten goede.

Waarbij er uiteraard enige ruimte is voor maatwerk. Helemaal op het vlak van content - van te voren wordt precies bepaald wat uw wensen zijn en wie de content levert. Bedenk dat de redactie van AutoleaseWereld over een dagelijkse stroom van (hoogwaardige) automotive-content beschikt!

Combinatie online en offline
Achterliggende gedachte bij het in de markt zetten van de AutoleaseWereld Magazines is tevens het gegeven dat de kracht van een goede (marketing)communicatie ligt in een combinatie van online en offline. Onze print en online magazines zullen complementair zijn aan elkaar en hebben elk hun sterke en zwakke punten. De kunst is om de sterkte van het offline magazine aan te vullen met de mogelijkheden van internet.

Vanuit deze invalshoek zou ik een bezoekafspraak bij u willen voorstellen, om van gedachten te wisselen & vrijblijvend de opzet en uitvoering van uw 'special' of sponsored magazine bespreken.

 
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,17 seconden.