Nieuws  
 

Een leaseauto uitzoeken in een online calculator met daarin nieuwe leaseauto’s, bedrijfswagens, aanbiedingen én een ruim aanbod occasionlease auto’s? Dat kan sinds kort bij Multilease.

Op de Multilease website, die eind juni 2018 is live gegaan, kunnen bezoekers op basis van diverse filters de leaseauto uitzoeken die het beste bij de wens past. Men kan gericht zoeken in het occasionlease aanbod, aanbiedingen, nieuwe auto’s en bedrijfswagens. Daarnaast kan men ook in de calculator wensen aangeven zoals bijtelling, looptijd, leasebudget en automerk en op basis hiervan zien zij álle leaseauto’s die aan de zoekopdracht voldoen, of dit nu een nieuwe of gebruikte auto is.

Het occasionlease aanbod verschilt per dag en bedraagt momenteel tussen de 550 en 600 auto’s. Op diverse looptijden en kilometrages kan men de prijs berekenen, al vanaf 12 maanden. Occasions van Multilease zelf, maar ook de occasions die in de showrooms van zusterbedrijven Motorhuis en Het Occasionhuis staan, kunnen geleased worden. De leaserijder ziet gelijk wat het netto bedrag aan bijtelling is en kan voor elke auto een specifieke offerte aanvragen. Voor extra hulp kan het telefoonnummer worden achtergelaten en dan belt een medewerker van Multilease om advies te geven.

In samenwerking met Autodisk voor de voertuiginformatie en Shopworks die de nieuwe website heeft  gebouwd, is deze complete online calculator tot stand gekomen.

Plaats op:
Datum: 2 oktober 2018
Bron: Multilease
Gerelateerde artikelen  
17-05-2013 Nieuws Leasecalculator Reisbalans laat kansen voor besparing zien
08-12-2008 Nieuws Occasionlease en release in crisistijd
18-01-2013 Nieuws Multilease introduceert Klein Leasen, Groot Huren
02-08-2012 Nieuws LeaseTrader: MKB'ers willen van hun leaseauto af
24-07-2008 Nieuws Occasionlease nu ook door Autoplanning
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.