Nieuws  

Sander Jansen, tot en met vorige maand verkoopdirecteur bij Opel Nederland, zal met onmiddellijke ingang de positie van algemeen directeur bij de importorganisatie bekleden. Na het vertrek van zijn voorganger, Johan Claassen, vervulde hij deze positie ook al - zij het kortstondig - op ad interim-basis.Jansen (35) is sinds 2008 werkzaam bij Opel Nederland en bekleedde vóór zijn nieuwe functie diverse productmarketingfuncties, gaf gedurende een periode sturing aan het rental- en remarketingbeleid, was als districtsmanager verantwoordelijk voor een deel van het dealernetwerk en werkte als verkoopdirecteur mee aan hernieuwde successen voor Opel, resulterend in een vaste top-3 positie van het Duitse merk in Nederland.

Voor zijn komst naar Opel Nederland studeerde Jansen Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en werkte daarna een jaar bij een dealerbedrijf in het zuidoosten van het land.

In zijn nieuwe functie rapporteert Jansen rechtstreeks aan Xavier Duchemin, Managing Director Sales, Aftersales and Marketing Opel Europe.

Door de nieuwe verantwoordelijkheden van Jansen ontstaat er een vacature voor de positie van verkoopdirecteur. Aan de invulling van deze managementpositie wordt op dit moment gewerkt; naar verwachting komt hier op korte termijn duidelijkheid over.

Plaats op:
Datum: 3 oktober 2018
Bron: Opel Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
24-02-2012 Nieuws Johan Claassen nieuwe verkoopdirecteur Opel Nederland
15-10-2018 Loopbaan Johan Claassen nieuwe Managing Director bij Ford Nederland
07-02-2012 Nieuws Howkins nieuwe algemeen directeur Opel Nederland
19-05-2010 Nieuws Claassen nieuwe fleetmanager bij Opel
27-06-2018 Loopbaan Directieteam Noordlease Holding compleet
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.