Nieuws  
 

Het partnerprogramma van het Keurmerk Private Lease gaat vanaf vandaag van start. Via dit programma verbinden intermediairs zich om - als officiële partner van het keurmerk - alléén private leasecontracten mét het keurmerk aan te bieden. Een belangrijke stap om consumenten te laten zien dat ze met een betrouwbare leasepartner in zee gaan.

De voornaamste reden voor het opzetten van dit partnerprogramma is helder: het Keurmerk Private Lease nog beter zichtbaar maken voor consumenten. Ook als het leasecontract via een intermediair tot stand komt. “Het is belangrijk dat consumenten het keurmerk herkennen zodat ze een betrouwbare aanbieder voor hun private lease-auto kiezen”, aldus Pieter-Jan Biesheuvel, voorzitter van Stichting Keurmerk Private Lease. “Een zichtbaar keurmerk bij deelnemers én hun partners speelt hierin een sleutelrol. We zijn er trots op deze duidelijkheid met het partnerprogramma te kunnen bieden.”

Keurmerk voor deelnemers én hun partners
Sinds 2016 geeft het Keurmerk Private Lease consumenten het vertrouwen om veilig een private leasecontract aan te gaan. Aanbieders met het Keurmerk Private Lease voldoen aan strikte voorwaarden. Maar liefst 4 op de 5 private leasecontracten draagt al het keurmerk. Een goede zaak. Veel mensen sluiten het leasecontract echter niet direct bij de keurmerkdeelnemer af. Een autobedrijf of intermediair helpt de particulier hier vaak bij. Een belangrijke schakel in het contact met de consument. En juist dán moet de consument in een oogopslag kunnen zien dat het leasecontract afgesloten wordt bij een erkende keurmerkaanbieder. Een partner kan dit direct aan de (digitale) voordeur laten zien!

De eerste partner die gaat werken met het partnerprogramma is JAMES Autoservice. De aangesloten vestigingen die private lease aanbieden mogen zich vanaf 1 oktober als eerste ‘Partner van Keurmerk Private Lease’ noemen. Denis van Altena, directeur van JAMES Autoservice: “Wij zijn recent gestart met het aanbieden van het private leaseproduct aan de consument, die eerder alleen bij ons kwam voor onderhoud. Als partner committeren wij ons om alleen contracten mét het keurmerk aan te bieden. Met de introductie van het partnerschap kunnen wij de consument direct aan de voorkant al laten zien dat hij bij een betrouwbaar adres is.” Naast JAMES hebben zich ook al enkele andere kandidaten gemeld, waaronder Autoleaseman, een onafhankelijke intermediair voor private leaseproducten uitsluitend met het Keurmerk Private Lease.

Keurmerklogo geeft vertrouwen
De sterke groei van private lease overtreft alle verwachtingen. In 2016 stond de teller op 64.000 leasecontracten en eind 2017 werd de magische grens van 100.000 private leasecontracten overschreden. Een groei van ruim zestig procent in één jaar. Ook in 2018 zet de groei door: een nieuwe en dus schone, veilige auto voor een vast bedrag per maand is aantrekkelijk voor een grote groep automobilisten. Biesheuvel: “Dankzij het Keurmerk Private Lease weten mensen vooraf wat ze kunnen verwachten en dat is essentieel. Partners van het keurmerk vergroten die zekerheid. Alles wijst erop dat consumenten het keurmerklogo én het partnerlogo nu nog vaker gaan tegenkomen.”

Plaats op:
Datum: 11 oktober 2018
Bron: Keurmerk Private Lease
Gerelateerde artikelen  
30-01-2018 Nieuws Justlease ontvangt Keurmerk Private Lease
05-10-2016 Nieuws Private leaserijders willen aanbieder met keurmerk
03-02-2016 Nieuws LeasePlan blij met ontvangen Keurmerk
05-02-2016 Nieuws Opel Leasing ontvangt Keurmerk Private Lease
04-02-2016 Nieuws Ford krijgt Keurmerk Private Lease
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.