Nieuws  
 

Van Eijck Groep BV uit Gilze neemt met ingang van 1 oktober 2018 een volledig belang in Wielsma Internationale Autoservice BV uit Apeldoorn. Dat hebben beide partijen bekend gemaakt. Wielsma blijft gewoon als Wielsma Internationale Autoservice opereren.

Wielsma Internationale Autoservice BV uit Apeldoorn maakt vanaf 1 oktober onderdeel uit van de Van Eijck Groep BV. Het bedrijf behoudt daarbij zijn – internationaal gevestigde – naam; ook voor de werknemers verandert er niets. De (inter)nationale zware bergings- en repatriëringsactiviteiten van Wielsma Internationale Autoservice worden met dezelfde passie voor bergingsactiveiten, zoals Wielsma die 54 jaar ten toon spreidde, en onder de bestaande naam voortgezet. De deelname van de Van Eijck Groep BV in Wielsma Internationale Autoservice BV zal de positie van beide organisaties op het gebied van zware internationale bergings- en repatriëringswerkzaamheden versterken.

Wielsma Internationale Autoservice BV is in 1964 opgericht door de heer Wielsma Sr. en werd voortgezet door de broers Wytze en Hans Peter Wielsma. Het bedrijf Wielsma is uitgegroeid tot een internationaal opererend bergingsbedrijf van vrachtauto’s en autobussen. In heel Europa worden bergingen van met name Nederlandse vrachtauto’s en autobussen gecoördineerd en worden de auto’s vervolgens gerepatrieerd. Wielsma’s opdrachtgevers zijn verzekeraars, busmaatschappijen, internationale transportbedrijven en fleetowners.

Plaats op:
Datum: 11 oktober 2018
Bron: Van Eijck Groep BV
Gerelateerde artikelen  
13-06-2017 Nieuws Opening Premio Van Essen in Apeldoorn
04-04-2011 Nieuws James Autoservice breidt uit in Haarlem
14-03-2018 Nieuws Nieuwe Corporate Identity voor JAMES Autoservice
04-06-2018 Nieuws James Autoservice start landelijke campagne
21-06-2018 Nieuws Premio opent nieuwe vestiging in Cuijk
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.