Nieuws  
 

Dankzij autonome groei heeft Louwman Group onlangs de mijlpaal van 20.000 leasecontracten bereikt. In het zakelijke segment maken MKB'ers in toenemende mate gebruik van het multi-merkaanbod. Voor particulieren blijkt de unieke Private Flexlease-propositie zeer aantrekkelijk.

Het Flexlease-concept, waarbij mensen zonder kleine lettertjes tussentijds kunnen opzeggen, wint onder particuliere klanten aan populariteit. Inmiddels zijn ruim 9.000 private-leasecontracten afgesloten.

Klanten stellen het one-stop-shop‑model op prijs, waarin zij alle onderhoud, reparatie en andere mobiliteitsdiensten bij de eigen dealer kunnen afnemen. Hierbij is de goede relatie met dealers een belangrijke succesfactor. Alcredis, de importeurs Louwman & Parqui, B.V. NIMAG en de partner-dealers benaderen de markt gezamenlijk.

Alcredis Finance, de leasemaatschappij van Louwman Group, biedt behalve de 'eigen' merken ook andere automerken voor lease aan. Vooral MKB'ers maken in toenemende mate gebruik van dit multi‑merkaanbod.

Louwman Group is een van de grootste automotive bedrijven van Europa. Het familiebedrijf, opgericht in 1923, is actief op het gebied van mobiliteit: als importeur van Toyota, Lexus, Suzuki, Morgan en McLaren en als automotive dealer van – behalve de eigen merken – Mercedes‑Benz, Peugeot, Mazda, Mitsubishi, smart, Fuso en Streetscooter, met daarbij lease- en financieringsactiviteiten, logistiek en mobiele hulpmiddelen in de zorg. Louwman Group gelooft in langetermijnrelaties, resultaatgericht samenwerken en de menselijke maat, en wil een bijdrage leveren aan de samenleving.


Plaats op:
Datum: 18 oktober 2018
Bron: Louwman Group
Gerelateerde artikelen  
13-08-2018 Nieuws Louwman start verkoop StreetScooter
01-04-2010 Nieuws Toyota en ALD Automotive sluiten Service Level Agreement
14-07-2009 Nieuws ING Car Lease en Toyota verlengen Service Level Agreement
04-06-2012 Nieuws Toyota en AutoLease Alliance sluiten Service Level Agreement
22-02-2010 Nieuws Toyota en ING Car Lease verlengen Service Level Agreement
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.