Nieuws  

De nieuwe Opel Combo Tour is een van de zes genomineerde auto’s voor de Europese AUTOBEST 2019-verkiezing. Dat heeft de jury van de prestigieuze internationale verkiezing bekendgemaakt.

De jury bestaat uit journalisten uit 31 Europese landen, die nieuw verschenen modellen testen en selecteren voor de begeerde titel ‘Best Buy Car of Europe 2019’. De Opel Combo Tour – een praktische en veelzijdige allrounder – en de vijf andere modellen op de shortlist worden vervolgens door de jury nader beoordeeld. Daarbij kijken de juryleden onder meer naar flexibiliteit, design en nieuwe technologie, maar ook naar prijs, het dealernetwerk en verkrijgbaarheid van onderdelen.

De vijfde generatie van de Combo is gebaseerd op een geheel nieuw platform. Het is een ideale (gezins)auto door zijn veelzijdige mogelijkheden en enorme binnenruimte. Hij heeft standaard twee schuifdeuren en is er met een lengte van 4,40 meter of 4,75 meter en met vijf of zeven zitplaatsen. De nieuwe Opel Combo Tour heeft een kenmerkend Opel-design en biedt comfort en veiligheid dankzij een - voor een auto uit dit segment - ongekende hoeveelheid ultramoderne technologie.

In de Combo Tour passen op de tweede zitrij drie ISOfix-kinderzitjes naast elkaar, want elke zitplaats is standaard voorzien van ISOFIX-bevestigingspunten. Met het schier oneindige aantal opbergmogelijkheden, Opels moderne infotainmentsystemen (compatible met Apple CarPlay en Android Auto) en de krachtige maar zuinige benzine- en dieselmotoren is de Opel Combo Tour een echte winnaar.

Opel won de laatste jaren de volgende prestigieuze titels:

  • in zowel 2007 als 2015 won de Opel Corsa de AUTOBEST-verkiezing, zodat twee generaties van de compacte en veelzijdige Corsa als beste koop van Europa de titel ‘Best Buy Car of Europe’ mochten dragen;
  • in 2009 verleidde de eerste generatie van de Opel Insignia de jury met zijn fraaie vormgeving en won de DESIGNBEST-award;
  • de Opel Ampera en de Opel Ampera-e kregen de ECOBEST-award in respectievelijk 2011 en 2016;
  • de huidige Opel Astra won in 2015 de SAFETYBEST-award voor zijn vooruitstrevende IntelliLux LED Matrix-verlichting;
  • en omdat Opels motto ‘Sculptural artistry meets German precision’ volgens de jury voor zowel de auto’s als de gehele onderneming geldt, ontving Opel in 2016 de COMPANYBEST-award.

Plaats op:
Datum: 26 oktober 2018
Bron: Opel Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
18-12-2018 Nieuws Combo Tour van Opel maakt veel indruk
09-10-2017 Nieuws Nieuwe Opel Grandland X finalist voor AUTOBEST 2018
19-10-2016 Nieuws Opel Ampera-e wint Autobest 2016 Award
27-12-2019 Nieuws Opel Corso volgens Autobest Beste Koop
21-08-2018 Nieuws Nieuwe Opel Combo Tour
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,12 seconden.