Nieuws  
 


Mobiliteitsmanager van het Jaar en
Carlo van de Weijer spreken op Bestelauto EXPO

Bestelauto Expo 2018 geeft op 13 en 14 november in Expo Houten inzicht in de Nederlandse bestelautowereld. Bezoekers kunnen er niet alleen met nieuwe modellen kennismaken, maar er ook mee proefrijden. Op beide beursdagen zijn bovendien gratis seminars te bezoeken door onder meer Smart Mobility TU Eindhoven, evofenedex en Kennisinstituut voor MobiliteitsbeleidBestelauto Expo presenteert een bomvol dagprogramma voor beide beursdagen, die na voorregistratie op bestelauto-expo.nl wederom gratis toegankelijk zijn. Dat geldt ook voor de vele interessante seminars die er zijn te bezoeken. Een overzicht:

Seminars
Op beide ochtenden vanaf 11.00 uur, worden drie hoofdthema's behandeld. Rob Groenen van Fleet Profile geeft inzicht in de samenstelling van de Nederlandse bestelautovloot. Vervoerdersorganisatie evofenedex vestigt de aandacht op risico’s voor de bestelautogebruiker. Slim gebruik van een (alternatief voor een) bestelauto is het thema van de presentatie van Joeri Jongeneel van &Morgen.

Fleet Lounge
Tijdens de Fleet Lounge, een bijeenkomst voor fleetmanagers die ditmaal op dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur plaatsvindt tijdens Bestelauto Expo, staat Gertjan Sybrandi, mobiliteitsmanager van het jaar bij Stedin stil bij de verduurzaming van de bedrijfsautovloot. Hij deelt zijn ervaringen en behoedt voor de valkuilen. Keynote spreker Carlo van der Weijer, Directeur Smart Mobility TU Eindhoven neemt de bezoekers meer naar de al dan niet autonome bestelauto van de toekomst. De Fleet Lounge wordt traditioneel afgesloten met een netwerkborrel, die nu is gepland voor 17.00 tot 19.00 uur.

Elektrische bestelauto volgens KiM en evofenedex
Op woensdag worden er van 14.30 tot 16.00 uur nog twee presentaties gegeven. De eerste, over elektrische bestelauto's, wordt verzorgd door het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM), dat zich hiervoor baseert op het rapport 'Elektrisch op bestelling?'. Aanvullend geeft evofenedex de presentatie “MKB loopt warm voor e-bestelauto”.

Bestelauto Expo is, na de lancering van een eigen magazine vorige maand, uitgegroeid tot een breed nieuws- en kennisplatform voor de volledige bestelautosector. Op de aanstaande beursdagen ontmoet de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers: zzp’er, mkb’er, fleetowners, wagenparkbeheerders, inkopers en diverse automotive-managers uit de sector. Bezoekers kunnen niet alleen (gratis) naar het evenement voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, taxeren en inruilen van de oude bus, maar ook voor de concrete aanschaf van een bestelauto of wagenpark. De beursvloer biedt als aanvulling hierop een overzicht van accessoires en toebehoren.

Bestelauto Expo wordt georganiseerd door EXPOMotion.

Plaats op:
Datum: 24 oktober 2018
Bron: EXPOMotion
Gerelateerde artikelen  
23-10-2018 Nieuws Hoe ziet de toekomst van uw Grijze Vloot eruit?
05-02-2018 Nieuws Tweede editie nationale bestelautovakbeurs
27-03-2017 Nieuws Nieuwe vakbeurs Bestelauto Expo 2017
09-10-2017 Nieuws Bestelauto EXPO blijkt échte verkoopbeurs
08-07-2008 Nieuws Meedingen naar Fleet Innovatie Prijs 2008
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.