Nieuws  
 

Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, is Hyundai Motor Nederland een partnerschap aangegaan met leasemaatschappij Arval uit Houten. Met onmiddellijke ingang zal Arval alle vormen van operational leasing voor Hyundai in Nederland gaan verzorgen. De producten worden aangeboden via het Hyundai-dealernetwerk.

Mobiliteit verandert snel. De elektrische auto staat op het punt van doorbreken. Nieuwe concepten als private lease en autodelen worden langzaam maar zeker door de consument omarmd. De klant eist snel en adequaat maatwerk, zowel van de autofabrikant als van een financiële dienstverlener. Hyundai beweegt mee. Het merk profileert zich steeds nadrukkelijker als leider in elektrische mobiliteit, maar loopt ook voorop met private lease en autodeelprojecten.

Hyundai is door de overeenkomst met Arval nog beter in de gelegenheid om in Nederland aantrekkelijke private lease- en operational lease-oplossingen aan te bieden. De specialisten van Arval zorgen ervoor dat de Hyundai-dealers optimaal kunnen inspelen op de mobiliteitswensen van nu, zowel in de zakelijke markt als op het gebied van private lease.

Plaats op:
Datum: 4 december 2018
Bron: Hyundai
Gerelateerde artikelen  
19-04-2018 Nieuws ALD Automotive nieuwe captive voor Mazda in Nederland
01-04-2019 Nieuws Arval opent mobility hub
20-02-2017 Nieuws Arval & Tevreden.nl meten klantervaringen private lease
17-12-2018 Nieuws Hyundai zet vol in op waterstof
04-01-2018 Nieuws Hyundai werkt aan zelfrijdende auto
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.