Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

De mobiliteitsmarkt verandert en er ligt een grote toekomst voor autodelen vanaf vaste locaties, denkt directeur Rob den Boer van Van Leeuwen Autocenter. Hij laat zijn zakelijke relaties kennismaken met deze vorm van autodelen en heeft een overeenkomst gesloten met carsharing-innovator WeGo.

Rob den Boer, directeur van Van Leeuwen Autocenter: “Ons familiebedrijf gaat 80 jaar terug. Al die tijd hebben wij steeds met succes ingespeeld op de nieuwe ontwikkelingen in mobiliteit die plaatsvonden. Het creëren van een duurzaam aanbod voor onze klanten is nu belangrijker dan ooit."

Het zogenoemde fixed-base carsharing is de duurzaamste vorm van autodelen, zo heeft uitgebreid internationaal onderzoek uitgewezen. En Rob den Boer denkt out of the box bij het invullen ervan: “Als autobedrijf moet je met je tijd meegaan. Hetzelfde geldt natuurlijk voor bedrijven en organisaties in het algemeen. Waarom zou je bijvoorbeeld als grotere woningbouwvereniging geen autodelen aanbieden aan leden van je VvE’s? Of wat let een regionale bank van enige omvang om met tien of vijftien auto’s voor haar klanten de duurzame filosofie van het autodelen te verspreiden?”, aldus Rob den Boer.

Hij wil maar zeggen dat zijn bedrijf en medewerkers er klaar voor zijn. Van Leeuwen Autocenter maakt voor het autodelen gebruik van de diensten en producten van carsharing-platform WeGo, dat met haar geavanceerde technologie vooroploopt in het autodelen vanaf vaste locaties. Hierbij worden de komende tijd naar schatting 120-130 auto’s klaargemaakt als deelauto. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld via hun servicekosten een vaste fee betalen voor de beschikbaarheid van de auto’s en een fee na gebruik. Dit wordt bijgehouden via de bijbehorende software en app. De auto’s zelf worden opengemaakt en gestart via de mobiele telefoon van de gebruikers.

Plaats op:
Datum: 4 januari 2019
Bron: WeGo
Gerelateerde artikelen  
06-12-2019 Nieuws WeGo en OnzeAuto werken samen in autodelen Nederland
20-06-2013 Nieuws KpVV: snelle opmars onderling autodelen
05-04-2016 Nieuws Autobelasting belemmert groei zakelijk autodelen
29-09-2016 Nieuws Autodelen populair bij 50-plussers
19-02-2010 Nieuws Subsidie voor Drive CarSharing in Amsterdam
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,11 seconden.