Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) heeft zijn ambities verhoogd voor een van ’s werelds meest competitieve automarkten: die van Europa. Om die ambities te realiseren zet MMC een volledige Sales & Marketing-organisatie in Europa op. Daarmee breidt MMC zijn huidige activiteiten in Europa – After Sales, Parts en Logistics – verder uit.

De eerste stap voor Mitsubishi Motors Europe (MME) is een nieuwe, krachtigere organisatie neerzetten die meer klantgericht is. De nieuwe organisatie wordt gevestigd in Nederland, op twee verschillende locaties:

  • in Amstelveen wordt het kantoor voor de President & CEO gevestigd, net als de uitgebreide Sales & Marketing-activiteiten en de juridische en PR-afdelingen;
  • in het Zuid-Limburgse Born, waar ook het 55.000 m2 grote European Part Center staat, worden de afdelingen After Sales, Finance & Controlling, Human Resources en IT gevestigd.


Onder leiding van Bernard Loire – President & CEO – gaat een nieuw Executive Management Team aan de slag. Dat bestaat uit:

  • Frank Krol – Sales Director
  • Alex Thomas – Marketing Director
  • Ganesh Jawahar – After Sales Director


Er is een speciale afdeling “Electric Vehicle” opgericht om de leidende positie van Mitsubishi Motors op de Europese markt verder te verstevigen. Die leidende positie heeft Mitsubishi Motors ingenomen met de in 2013 geïntroduceerde Outlander PHEV. Dit is een grote organisatorische stap voor MMC in de aanloop naar de volgende initiatieven op het gebied van elektromobiliteit in Europa (nog eens twee V2X-projecten). Des te meer aangezien MMC de komende jaren het programma SUV’s met elektrische aandrijflijn zal uitbreiden.


Plaats op:
Datum: 8 januari 2019
Bron: Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
07-01-2019 Loopbaan Evert van der Wal Operationeel Directeur bij Mitsubishi Motor Sales Nederland …
07-11-2017 Loopbaan Yong Kew Park nieuwe president Kia Motors Europe
25-06-2010 Nieuws Egelie nieuwe directeur Sales bij Mazda Motor NL
03-11-2011 Nieuws Directeur Cor Baltus verlaat Kia Motors Nederland
04-07-2019 Loopbaan Jorge Diez stapt over naar Mitsubishi Motors
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.