Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Nextbase kondigt op CES 2019 zijn innovatieve Series 2 dashcam-reeks aan. Door onder meer Emergency SOS, AutoSync en integratie met Amazon Alexa aan te bieden, wil Nextbase sterk blijven in de snelgroeiende dashcam-markt. De missie van Nextbase is om bestuurders te beschermen door middel van hogekwaliteits beeldopnames die hen bijstaan bij mogelijke ongevallen. Die beelden kunnen dan dienen als bewijsmateriaal bij schadeclaims.
 
Emergency SOS is een van de revolutionaire kenmerken van de Series 2 dashcam-reeks van Nextbase. Voor het eerst stuurt een dashcam een gps-signaal en cruciale medische gegevens naar hulpdiensten als de bestuurder na een ongeval daar zelf niet meer toe in staat is. Zo zijn de hulpdiensten sneller ter plaatse.

Nextbase maakt met Amazon Alexa ook de allernieuwste technologische snufjes toegankelijk voor bestuurders. Hierdoor kunnen ze met hun Series 2 dashcam onder andere hun smart home besturen, andere Alexa-diensten synchroniseren, muziek afspelen, bellen, kalenders organiseren, routebeschrijvingen opvragen en een parkeerplaats vinden. Bestuurders kunnen al die opdrachten handsfree uitvoeren, zodat ze te allen tijde hun focus op de weg houden.
 
Alexa is volledig geïntegreerd in de Nextbase-dashcam en wordt bestuurd via spraakcommando’s voor optimaal gemak en om de veiligheid van de bestuurder te garanderen. Voorbeelden daarvan zijn ‘Start met filmen’, ‘Stop met filmen’, ‘Maak een foto’, ‘Beveilig een opname’ en ‘Verzend naar mijn telefoon’.
 
Ook nieuw is de toevoeging van AutoSync, waarbij gebruik wordt gemaakt van Bluetooth 4.2 Low Energy Technology. Daarmee versturen bestuurders bijgesneden videobestanden automatisch naar hun smartphone en kunnen ze bij een ongeval, dankzij de MyNextbase Connect App, de nodige opnames rechtstreeks aan hun verzekeraar bezorgen.

Plaats op:
Datum: 8 januari 2019
Bron: Nextbase
Gerelateerde artikelen  
21-12-2018 Nieuws Internationale regels rond dashcams
30-07-2019 Nieuws Vier redenen om een dashcam mee te nemen
22-11-2018 Achtergrondartikelen Vijf tips om goed voorbereid de weg op te gaan
14-05-2018 Nieuws Bestuurders Assistent kan aantal ongelukken verminderen
04-06-2019 Nieuws Nieuwe app voor handsfree bellen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.