Nieuws  
 

Het schadecalculatiesysteem van DAT is nu direct gekoppeld aan het Promis pakket waar vijftien expertise organisaties dagelijks mee werken. Er is hiermee een grote stap gezet in de acceptatie van SilverDAT als algemeen erkend schadecalculatiesysteem.

Peter Bruining, Directeur Promis: "Onze klanten gaven aan veel SilverDAT rapporten handmatig over te moeten nemen in Promis door het ontbreken van de koppeling. Het overkloppen in Promis is erg tijdrovend."

Eén van de eerste gebruikers van de nieuwe functionaliteit is Diemex Expertise. Willem Staring, eigenaar Diemex Expertise: "In toenemende mate krijgen wij bij onze expertise-opdrachten te maken met schadebegrotingen gemaakt met SilverDAT calculate. De calculatieresultaten waren voor ons niet eenvoudig digitaal te verwerken, waardoor de afhandeling van een opdracht meer tijd kost. Met deze nieuwe koppeling kunnen we de resultaten in ons systeem oproepen en verder afhandelen."

De koppeling met Promis is gebaseerd op een gestandaardiseerde informatie set waarbij vanuit SilverDAT calculate de foto's, alle calculatiedetails en het calculatieresultaat in PDF kosteloos wordt doorgestuurd naar de expert.

Plaats op:
Datum: 11 januari 2019
Bron: VWE
Gerelateerde artikelen  
09-02-2017 Nieuws Car-Systems B.V. breidt garagesoftware uit
01-02-2010 Nieuws RentWise sluit eerste gebruiker aan op Elena
31-05-2012 Nieuws LeaseTrader koppelt occasionbeheersysteem WheelerDelta
23-12-2010 Nieuws C-Track koppelt track-and-trace aan navigatie
30-11-2017 Nieuws Vruchtbare samenwerking CED, UMG en CCS rond CED Connect
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,98 seconden.