Nieuws  
 

Bob de Bruijn (33) is per 1 januari 2019 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Van Ameyde International bv, de holding van Van Ameyde. Sinds 1 september 2018 heeft hij zich als directeur van Van Ameyde International voorbereid op zijn nieuwe rol, waarin hij Pieter den Dikken opvolgt. Bob de Bruijn zal zich onder andere richten op de strategie en operaties van de schade-expertise- en taxatiedivisie.

Bediening van de zakelijke schademarkt is een van de strategische speerpunten van Van Ameyde. Bob de Bruijn wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de dochterondernemingen Van Ameyde Marine, Arntz | van Helden, MLC Spain, Krogius, Woodgate & Clark en de taxatie-organisatie Van Ameyde Waarderingen.
“Met diverse nieuwe labels is de divisie de afgelopen jaren onder leiding van Pieter den Dikken sterk uitgebreid tot een internationaal netwerk voor de zakelijke markt. Het is onze ambitie om dit netwerk van sterke merken verder uit te breiden, zowel qua sectoren als qua markten. Daar kunnen klanten terecht voor schade-expertise en advisering, maar ook voor taxaties van bijvoorbeeld groot-zakelijke installaties. Een one-stop-shop voor de zakelijke markt,” aldus Bob de Bruijn.

Hij volgt, als gezegd, Pieter den Dikken op. Pieter den Dikken is elf jaar voorzitter geweest van de Raad van Bestuur en nog eens twaalf jaar lid van de Raad van Bestuur. Pieter den Dikken blijft verbonden aan Van Ameyde in de rol van senior adviseur.

Plaats op:
Datum: 14 januari 2019
Bron: Van Ameyde Intenational BV
Gerelateerde artikelen  
18-07-2018 Loopbaan Marianne Thijssen benoemd tot Directeur Van Ameyde Benelux
30-05-2018 Nieuws Dragintra Fleet Services en Van Ameyde werken strategisch samen
12-03-2019 Loopbaan Marcel van Dijk benoemd tot Business Development Director Van Ameyde
12-02-2008 Nieuws VNA-voorzitter Biesheuvel naar RWI
02-12-2016 Nieuws Van Ameyde’s IT-bedrijf (Zero)70 ISO 27001:2013 gecertificeerd
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,23 seconden.