Nieuws  
 

Etergo, voorheen bekend als Bolt Mobility, heeft op de CES Electronics Show in Las Vegas twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. De bouwer van elektrisch aangedreven AppScooter legde beslag op de IHS Innovation Markit Award en won de Techstarts International Mobility Pitch Competition. Het Nederlandse bedrijf kreeg in december een kapitaalinjectie van 10 miljoen euro van een Duitse mobiliteitsspecialist.
 
CEO en medeoprichter Bart Jacobsz Rosier: ‘’Twee prijzen winnen op CES, het techwalhalla, is ontzettend vet. Het laat zien dat we met de AppScooter de goede weg zijn ingeslagen. Het is heel gaaf dat we ons op dit platform, waar de allernieuwste technologische innovaties te zien zijn, weten te onderscheiden. Een fantastisch begin van 2019, het jaar waarin de eerste AppScooters over de wegen zullen rijden.’
  
IHS Innovation Markit is een aan de Nasdaq genoteerd consultancybureau dat trends analyseert en marktonderzoeken uitvoert in opdracht van bedrijven in IT, automotive, electronics en solar. Het bedrijf reikt jaarlijks een prijs uit op CES voor het meest innovatieve product.

Nederland was sterk vertegenwoordigd in de Techstarts International Mobility Pitch Competition met deelnames van Urban Mobility Systems (elektrisch vervoer), Pal-V (vliegende auto) en de AppScooter van Etergo. Na een enthousiaste en doortastende speech werd Etergo tot winnaar uitroepen.

Plaats op:
Datum: 16 januari 2019
Bron: Etego
Gerelateerde artikelen  
20-12-2018 Nieuws Duitse mobiliteitsspecialist investeert in Tesla op twee wielen
07-12-2018 Nieuws EVBox wint gerenommeerde CES innovation award
17-11-2016 Nieuws XXImo wint International Fleet Award 2016
16-11-2016 Nieuws Bijna veertig inzendingen voor Automotive Innovation Award 2017
15-11-2017 Nieuws Mobility Experience Centre ALD wint Britse innovatie award
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.