Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Goodyear introduceert een nieuwe band in het gamma van de lichte bedrijfswagens. De Vector 4Seasons Cargo is een brandstofeffciënte vierseizoenenband die een uitstekende prestatie garandeert en een nog langere levensduur biedt ten opzichte van zijn voorganger.  

De Vector 4Seasons Cargo is Goodyears’ bijdrage aan de opkomende bestelwagenmarkt in Europa en Azie, die het aandeel in het consumentensegment overstijgt qua groei. In 2013 bestond 10,5% van het volledige wagenpark uit bestelwagens. Vandaag-de-dag is dit aantal gestegen tot 10,8% en tegen 2023 wordt een groei tot 10,9%* verwacht.

De nieuwe Vector 4Seasons Cargo-band is een uitbreiding van Goodyears’ light truck portfolio en bevat al de EfficientGrip Cargo zomerband, Cargo UltraGrip 2 winterband en de nieuwe UltraGrip Cargo. De Vector 4Seasons Cargo is de opvolger van de Cargo Vector 2 vierseizoenenband met een nog kortere remafstand op alle wegtypen - ongeacht de weersomstandigheden - en een verbeterde handling op sneeuw en bevroren wegdek.


Plaats op:
Datum: 8 februari 2019
Categorie: Banden
Bron: Goodyear Dunlop Tires Europe B.V.
Gerelateerde artikelen  
17-11-2016 Nieuws Goodyear wint de prestigieuze bandentest van Auto Express
05-03-2010 Nieuws Goodyear band speciaal voor elektrische auto’s
20-09-2017 Nieuws Opmars vierseizoenenband zet onverminderd door
13-12-2008 Nieuws Hofstra aanvaardt voorzitterschap en laakt handelswijze overheid
05-09-2018 Nieuws Apollo Tyres breidt winterassortiment uit met nieuwe Aspire XP Winter
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.