Nieuws  
 

Tijdens een overleg tussen Maserati met overheidsinstanties en vakbonden werd de strategische missie van de fabriek kracht bijgezet, zoals reeds is toegelicht in het Industrial Plan van FCA dat in 2018 werd gepresenteerd en op dit moment wordt aangescherpt. De fabriek wordt toegespitst op de fabricage van speciale high-performance sportwagens met hoogstaande technologie. Geheel in lijn met de traditie en de waarden van het merk, dat al sinds 1939 een thuisbasis heeft in Modena.

Hierbij zal de knowhow en de ervaring van het team dat is betrokken bij de productie van Maserati’s optimaal worden benut. Er zijn speciale vaardigheden vereist en een specifiek fabricageproces: een samensmelting van vakmanschap en innovatie, ongekende aandacht voor detail en de implementatie van de strengste kwaliteitsnormen. Die combinatie resulteert in de fabricage van unieke, exclusieve auto’s die wereldwijd laten zien waartoe het ‘Made in Italy’ merk in staat is.

De fabrikant heeft zichzelf ten doel gesteld om de huidige productielijnen vanaf komende herfst te upgraden en te vernieuwen. De eerste voorseriemodellen van een geheel nieuw model, een karakteristieke sportwagen van Maserati, rollen vanaf de eerste helft van volgend jaar van de band.

De CEO heeft zodoende het belang van de Via Ciro Menotti-fabriek benadrukt in de 2018 - 2022 planning van Maserati. Hij heeft gegarandeerd dat de productie wordt voortgezet en hij bevestigde eveneens de plannen met betrekking tot de vernieuwing en upgrade van de productielijn in voorbereiding op de komst van de nieuwe modellen.

Plaats op:
Datum: 14 februari 2019
Bron: Maserati
Gerelateerde artikelen  
02-03-2016 Maserati Levante debuteert op Autosalon van Genève
31-05-2017 Nieuws Maserati gaat zich in Nederland richten op zakelijke markt
05-10-2018 Nieuws Maserati introduceert de nieuwe Ghibli Ribelle
01-05-2018 Nieuws Sterke start 2018 voor Marktplaats Automotive
19-11-2018 Nieuws Volkswagen bouwt drie fabrieken om voor elektrische auto’s
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.