Nieuws  
 

Voor zorgeloze elektrische mobiliteit biedt de Audi e-tron volop laadgemak. Centraal daarbij staan een slim laadpunt voor thuisladen én de Shuttel-pas. Die laatste biedt niet alleen toegang tot circa 65.000 (snel)laadpunten in Europa, maar ook tot andere vormen van (openbaar) vervoer.

Het slimme thuislaadpunt voor de Audi e-tron is leverbaar inclusief installatie en loadbalancing voor veilig laden. Bij deze laadpropositie is ook de Shuttel laad- en mobiliteitspas inbegrepen. Deze pas is de spil in het thuisladen én geeft toegang tot circa 80 procent van alle Europese laadstations. Ofwel: meer dan 65.000 AC/DC laadpunten (tot 50 kW) en meer dan 2.000 snellaadstations (tot 350 kW) in 16 EU landen. Aantallen overigens, die per dag toenemen. Een belangrijk pluspunt zijn de transparante, scherpe prijzen voor het opladen.

CO2-neutraal
Met de Shuttel-pas zijn Nederlandse Audi e-tron-rijders ervan verzekerd dat de elektriciteit die ze laden afkomstig is van windenergie. Zo rijden ze 100 procent CO2-neutraal.

De Shuttel-pas is niet alleen een laadkaart die voor optimaal laadgemak zorgt (inclusief het automatisch verrekenen van de kosten via het thuislaadpunt met de werkgever of leasemaatschappij), maar ook een echte mobiliteitskaart. Zo biedt de Shuttel-pas toegang tot alle vormen van openbaar vervoer, inclusief de OV-fiets. Daarnaast is de pas de sleutel tot Greenwheels carsharing en taxidiensten. Ook maakt hij parkeren eenvoudig via Yellowbrick, Q-Park en P&R. Alle via de Shuttel-pas afgenomen (laad)diensten worden overzichtelijk per maand gefactureerd. Uiteraard ontvangen gebruikers daarbij een duidelijke specificatie.

De Shuttel-pas is een belangrijk onderdeel van Audi e-care. Dit servicepakket wordt zonder meerprijs aangeboden bij aanschaf van een Audi e-tron. Het maakt 100% zorgeloos elektrisch rijden mogelijk.

Plaats op:
Datum: 21 maart 2019
Bron: Pon Automobielhandel Audi
Gerelateerde artikelen  
01-05-2019 Nieuws Slim opladen met Audi e-tron
10-12-2018 Nieuws Eerste elektrisch aangedreven serieproductiemodel van Audi
25-09-2018 Nieuws Audi e-tron: aftrap van een groots e-offensief
18-06-2018 Nieuws Audi sluit elektrische auto aan op het huis
08-08-2018 Nieuws Audi toont concept supercar tijdens Pebble Beach
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.