Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

E-rijders stellen steeds hogere eisen aan de betrouwbaarheid van de beveiliging van data en informatie. Allego, een toonaangevende aanbieder van laadoplossingen, voldoet aan deze eisen door passende beveiligingsmaatregelen te implementeren. Om de privacy van e-rijders nog beter te beschermen, heeft Allego zijn bestaande hoge beveiligingsnormen bevestigd op basis van de wereldwijd erkende ISO 27001-certificering. Deze ISO-standaard garandeert een zeer hoog niveau van databeveiliging bij organisaties.

De ISO 27001-certificering bevestigt dat Allego uitgebreide beveiligingsmaatregelen heeft getroffen om gebruikers en hun data en laadgegevens te beschermen in overeenstemming met erkende internationale standaarden.

De audit, en de uiteindelijke certificering is uitgevoerd door het internationale testinstituut KIWA. Om de certificering te behouden, is een jaarlijkse audit vereist. Daarnaast moet er om de drie jaar een hercertificering plaatsvinden. Zodoende zijn e-rijders ervan verzekerd dat hun gegevens goed beschermd zijn.

Sinds de oprichting van Allego in 2013, streeft het bedrijf ernaar informatiebeveiliging op het hoogste niveau te garanderen. Naast de ISO 27001-certicering, bezit Allego ook de Quality Management (ISO 9001)- en Environmental Management (ISO 14001)-accreditaties.

“We zijn trots op onze internationaal erkende certificering. Gegevensbescherming is bij onze laadoplossingen en EV Cloud services van cruciaal belang. Allego’s ISO-certificering biedt e-rijders en klanten het hoogste niveau van zekerheid omtrent informatiebeveiliging”, zegt Marc Diks, Chief Information Officer bij Allego.

Plaats op:
Datum: 22 maart 2019
Bron: Allego
Gerelateerde artikelen  
02-12-2016 Nieuws Van Ameyde’s IT-bedrijf (Zero)70 ISO 27001:2013 gecertificeerd
14-05-2018 Nieuws Fleet Support gecertificeerd voor informatiebeveiliging
11-07-2018 Nieuws LeasePlan en Allego versnellen overgang naar emissievrije mobiliteit
13-04-2016 Nieuws BMW en Allego presenteren slimme mobiliteitsoplossingen
15-01-2019 Nieuws 12.000 laadpunten in Europa door Allego en GIREVE
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.