Nieuws  
 

ROI heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de belangrijkste spelers op het gebied van wagenparkbeheer, mobiliteitsmanagement en -advies. Met 25 medewerkers adviseert het bedrijf over duurzame en flexibele mobiliteit, beheert het 10.000 voertuigen, mobiliteitspassen, deelauto’s en e-bikes. ROI zal worden onderbracht bij marktleider Fleet Support, onderdeel van de Smart Mobility divisie van AutoBinck.

‘De wereld van mobiliteit verandert snel. De dienstverlening van ROI verschuift van sec wagenparkbeheer naar integraal mobiliteitsmanagement. Dat geeft een nieuwe impuls maar vraagt ook om verdere investering. Daarom heeft ROI besloten aansluiting te zoeken bij Fleet Support’, aldus Jaap van Daalen, Eigenaar ROI.

Fleet Support is marktleider en al 25 jaar de grootste onafhankelijke partner voor wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement in Nederland. Met hun specialistische kennis realiseren ze concrete oplossingen die leiden tot meer rendement voor de klant. Door de bundeling van kennis en ervaring van Fleet Support en ROI zullen klanten nog beter bediend worden. ‘De overname past bij de verdere ontwikkeling van de nieuwe strategie van AutoBinck, waarin mobiliteit steeds meer als dienst wordt aangeboden’, aldus Paul Zekhuis, CEO van AutoBinck.

Plaats op:
Datum: 26 maart 2019
Bron: Autobinck Holding N.V.
Gerelateerde artikelen  
04-04-2018 Nieuws AutoBinck heeft Fleet Support overgenomen
05-04-2016 Nieuws Fleet Support lanceert nieuwe dienst voor duurzaam wagenparkbeheer
10-10-2019 Video Interview met Jaap van Daalen van Fleet Support
29-03-2016 Nieuws Samenwerking EY en Fleet Support
04-03-2011 Nieuws Gratis online besparingsscan Fleet Support
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.