Nieuws  
 

Het bestaande rode Arval pand langs de A27 is uitgebreid met Arval’s Mobility Hub. De Mobility Hub is één van de, door Arval onlangs aangekondigde, 4 Arval hubs wereldwijd. Arval’s mobiliteitspropositie wordt in dit innovatieve kenniscentrum gedeeld.

Het pand, wat oorspronkelijk als discotheek bedoeld was, heeft haar werknaam behouden: the disco, Arval’s centre for discovery, innovation, service, connectivity and outstanding people. Inspiratie en connectiviteit vormen de rode draad binnen de Mobility Hub. Met een oppervlakte van bijna 2.700 m2, verdeeld over 2 verdiepingen, toont de Mobility Hub de visie van Arval op de mobiliteit van nu en in de toekomst.

Aan de buitenzijde van de nieuwe vleugel schittert “the disco” in groene neonverlichting. Door een 3-deling biedt het pand onderdak aan een innovatief kenniscentrum, de kantoren van het MKB en Private Lease en een auditorium. In het moderne kenniscentrum worden visueel Arval’s producten en diensten getoond. Van lease voor korte tot lange periode, van private lease tot Arval Car Sharing, van elektrisch vervoer tot bedrijfsvoertuigen en van Arval Mobility Card tot Arval Active Link. De ”City of the Future”-booth is ook onderdeel, waarbij op een interactieve manier een visuele beleving is gecreëerd over toekomstige mobiliteit.

Aangrenzend aan het kenniscentrum zijn de kantoren van het MKB en private lease gevestigd. Door de verhuizing van de kantoren van het MKB en Private Lease naar the disco wordt er beter ingespeeld op de klantbeleving en -benadering van private lease. Met moderne flexibele werkplekken en rustige kleurelementen is het een werkplek van deze tijd. Het auditorium, met haar duurzame materiaalgebruik en speelsheid in lagen, heeft de beschikking over een groot scherm, bijbehorende akoestiek en biedt plaats aan 150 personen. Een moderne ruimte voor het faciliteren van conferenties, seminars en/of productpresentaties.

Plaats op:
Datum: 1 april 2019
Bron: Arval
Gerelateerde artikelen  
17-04-2018 Nieuws Internationaal partnership tussen Arval en XXImo
04-12-2018 Nieuws Hyundai en Arval tekenen overeenkomst
03-01-2018 Loopbaan Onno Bierhoff nieuwe directeur bij Arval Nederland
03-01-2018 Nieuws Onno Bierhoff nieuwe directeur bij Arval Nederland
19-07-2011 Nieuws Benchmark Heliview: Arval wr meest tevreden klanten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.