Nieuws  


Vredestein Super Car Sunday vindt ook in 2019 maar liefst twee keer plaats. Zondag 9 juni is het de beurt aan het TT Circuit van Assen. En op 29 september komt er ook dit jaar weer een editie op het Circuit Zandvoort. Wederom zal bandenfabrikant Vredestein prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor van het evenement. Zoals je gewend bent van Vredestein Super Car Sunday zullen de meest bijzonder exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit. Je kunt weer honderden exclusieve auto's op de paddocks en op het circuit verwachten. Met de dragraces, de hotlaps, een rev battle en nog veel meer.

Super Car Sunday is een inititief van 402 Automotive in samenwerking met Sjoerd van Stokkum van Cars & Business en Trevor Hale van Vijverberg Trofee.

Dee meeste aandacht natuurlijk uit naar de merken als Koenigsegg, McLaren, Lamborghini, Ferrari en Porsche. Je kunt een groot aantal supercars verwachten. Welke auto’s te verwachten zijn wordt in de weken voor het evenement bekend gemaakt op de website en de social mediapagina’s.
 
Tracktime
De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Tracktime sessies!

Super Car Dragraces
Tijdens de Supercar Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan.

Eigenaren van Supercars en/of Performance cars kunnen zich via de website aanmelden voor een paddockplaats en krijgen dan informatie over de verschillende mogelijkheden voor deelname

Plaats op:
Datum: 1 april 2019
Bron: Apollo Vredestein B.V.
Gerelateerde artikelen  
10-08-2018 Nieuws Vredestein Super Car Sunday op Circuit Zandvoort
26-03-2018 Nieuws Vredestein Super Car Sunday op TT Ciruit Assen
19-03-2018 Nieuws International Amsterdam Motor Show in de RAI
05-12-2017 Nieuws Eerste editie van International Amsterdam Motor Show
18-01-2019 Nieuws International Amsterdam Motor Show in de RAI krijgt vervolg
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.