Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Macadam Nederland heeft de inspectie activiteiten van CarCollect overgenomen. De overname maakt onderdeel uit van de internationale strategische samenwerking en past precies in de focus op de kernactiviteiten van beide partijen.

CarCollect is de laatste jaren snel gegroeid door zich te richten op het professionaliseren van het handelsplatform om het remarketingproces voor haar klanten te verbeteren. CarCollect onderscheidt zich doordat zij het enige internationale handelsplatform is dat volledig onafhankelijk en transparant opereert en de transactieprijs van haar klanten niet afroomt middels allerlei verborgen kosten of opslagpercentages.

Macadam is expert op het gebied van allerlei inspectieprocessen voor verschillende automotive doelgroepen waaronder vooral de internationaal opererende leasemaatschappijen. De krachtenbundeling biedt beide ondernemingen nog betere kansen voor de volgende fase, zowel in Nederland als ook internationaal. Beide willen blijven vernieuwen en hebben aanzienlijke groeiambities.


Gerhard Prent van Macadam, Robin van den Berg van CarCollect en Marcel van Driel van Macadam

Robin van den Berg, directeur van CarCollect, legt uit dat deze overname ervoor zorgt dat zowel CarCollect als Macadam volledig onafhankelijk kunnen blijven opereren. Uiteraard zijn er wel veel synergievoordelen te behalen. Voor de klanten die zowel gebruik maakten van de inspectie activiteiten als het handelsplatform van CarCollect verandert er verder niets. Macadam neemt immers het zeer ervaren team inspecteurs over, zodat het vertrouwde gezicht blijft.

Door de overname van de inspectiedienst van CarCollect wordt de doelstelling van 100.000 te inspecteren voertuigen in Nederland het komende jaar door Macadam ruimschoots behaald.

Bertrand Donck, CEO van Macadam Europe, is zeer content met de samenwerking en geeft aan dat de komende tijd vooral zal worden benut om de geografisch perfecte match verder te optimaliseren. Macadam Europe is inmiddels in 12 Europese landen actief, CarCollect in 6. Door de samenwerking zal verdere groei in eerste instantie worden gezocht in het nieuwe gecombineerde werkgebied. De core business van beide sluit perfect aan bij de gehele remarketing-flow, van inspectie tot verkoop. Middels de samenwerking van deze twee professionele organisaties is optimalisatie van deze flow gegarandeerd en blijft onafhankelijkheid gewaarborgd.

Plaats op:
Datum: 15 april 2019
Bron: Macadam
Gerelateerde artikelen  
29-10-2018 Video Gerhard Prent over de rol van Macadam bij inspecties
05-12-2018 Nieuws Macadam wint Europese tender ALD Automotive
18-09-2018 Nieuws Macadam Nederland realiseert 50.000e fysieke inspectie
16-01-2018 Nieuws Gerhard Prent Sales en Marketing Manager Macadam
08-06-2010 Nieuws Macadam stelt groeico÷rdinator aan
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.