Nieuws  
 

Naar aanleiding van het succes van twee jaar geleden, veilt ALMN Private Lease in mei private leasecontracten. In vier dagen tijd komen er acht jong gebruikte en goed onderhouden auto’s van verschillende merken, diverse prijsklassen en uitvoeringen in de veiling.

De veilingactie vindt plaats van 24 tot en met 27 mei. Op een speciaal hiervoor ingerichte website worden de auto’s met een verrassend lage minimumprijs aangeboden. Geïnteresseerden kunnen op www.almnprivatelease.nl/veilingacties tegen elkaar opbieden en wanneer ze zijn overboden, krijgen ze een notificatie per e-mail.

Op 13 mei maakt ALMN Private Lease de modellen bekend die beschikbaar worden in de veiling. Elf dagen daarna start de veilingactie. ”Geïnteresseerden kunnen zich zo goed verdiepen in de beschikbare auto’s en gaan dan tijdens de veilingactie niet over één nacht ijs,” aldus ALMN directeur Maarten Bruinsma.

Anders dan de vorige veilingactie, kiest ALMN er dit jaar voor om acht jong gebruikte en goed onderhouden auto’s te veilen. ”Door deze auto’s te veilen, kunnen geïnteresseerden nóg completere auto’s kiezen voor een heel aantrekkelijk tarief.” Legt sales manager Michiel de Jong uit. ”Zij kopen het leasecontract scherp in bij een professionele en gecertificeerde leasemaatschappij.”
De biedingen zijn gebaseerd op een vooraf aangegeven jaarkilometrage en looptijd. De voorwaarden en condities zijn op de veilingsite helder weergegeven.

Plaats op:
Datum: 13 mei 2019
Bron: ALMN Private Lease
Gerelateerde artikelen  
19-09-2018 Nieuws Autolease Midden Nederland lanceert ALMN Voorraadlease
05-10-2016 Nieuws Private leaserijders willen aanbieder met keurmerk
23-04-2013 Nieuws Autoveiling Nederland organiseert ‘koninklijke veiling’
01-04-2016 Nieuws Veilingsite voor schadevrije jaren is 1 aprilgrap
12-04-2017 Nieuws Leasemaatschappij pakt kans op tweedehands leasemarkt
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.