Nieuws  
 

Snap-on Tools heeft een nieuwe Wallmek hydraulische veerspanner geïntroduceerd waarmee monteurs werkzaamheden aan onderstellen en wielophangingen veiliger, sneller en rendabeler kunnen uitvoeren.

De 2,1 Tons 3-in-1 hydraulische WHSC2018 is dankzij zijn veelzijdigheid een onmisbaar hulpmiddel voor werkzaamheden aan verschillende soorten voertuigen waaronder personenauto’s, bestelauto’s, bedrijfswagens en landbouw(mechanisatie)voertuigen.

Dankzij talloze aanpassingsmogelijkheden, verstelbare klemmen en capaciteit is deze Wallmek veerspanner multifunctioneel en universeel toepasbaar voor vrijwel alle automerken en modellen. Ook werkzaamheden aan veeleisende onderstellen van bijvoorbeeld de Mercedes-Benz C-Klasse en diverse BMW’s met veer-diameters van 150 tot 240 millimeter. Ook veerpoten met vaste veerschotels zoals de Renault Mégane kunnen onder de auto op de brug ingespannen worden.

De veerspanner kan met een eenvoudige aanpassing onder andere worden ingezet om draagarmen te ondersteunen tijdens werkzaamheden aan kogelgewrichten, stabilisatorstangen, stabilisatorstangrubbers en draagarmrubbers. Door het bovenframe om te draaien, kan de verrijdbare veerspanner als krik onder veersystemen en draagarmen toegepast worden.

Plaats op:
Datum: 7 juni 2019
Categorie: Onderhoud & ROB
Bron: Snap-on Tools
Gerelateerde artikelen  
08-01-2020 Nieuws Samenwerking Mercedes en ABS Autoherstel Brouwer
07-11-2018 Nieuws OnderhoudNL introduceert de Arbo-app
09-09-2010 Nieuws Dit najaar veel hinder op de weg
25-08-2016 Nieuws Heijmans gebruikt duurzame bolderwagen van Stint
10-07-2019 Nieuws Hybride bedrijfswagens oplossing voor schonere lucht in steden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,99 seconden.