Nieuws  
 

De SEAT-fabriek in Barcelona is de eerste Spaanse fabriek die voor de levering van onderdelen gebruikmaakt van drones. In samenwerking met Grupo Sesé heeft SEAT een innovatieve onderdelendistributie opgezet, die het logistieke centrum van Sesé in Abrera via drones koppelt aan de productiefaciliteit van SEAT in Barcelona.80% tijdswinst
De implementatie van drones verbetert de flexibiliteit van de productielijnen van SEAT. Op basis van het principe van just-in-time levering realiseren de drones over een afstand van ruim 2 kilometer een tijdsbesparing van 80 procent.

De nieuwe vorm van onderdelenlevering getuigt van SEAT’s opmaat naar een ‘Industry 4.0’ onderneming. De autofabrikant doorloopt momenteel een ambitieus transformatieproces om de fabriek in Barcelona nog slimmer, digitaler en connected te maken, om zo de efficiency, flexibiliteit en duurzaamheid verder te vergroten. Onderdelendistributie via drones betekent een aanzienlijke reductie in CO2-uitstoot door vrachtwagens, waarbij de batterijen van de drones met behulp van hernieuwbare energie worden opgeladen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Plaats op:
Datum: 11 juli 2019
Bron: Seat
Gerelateerde artikelen  
22-06-2018 Nieuws SEAT oogst de zon
15-06-2017 Nieuws SEAT wil in 2015 vijftig procent duurzamer zijn
30-04-2018 Nieuws SEAT start autodeeldienst in Barcelona met elektrische eMii
18-04-2019 Nieuws SEAT vergroot aardgaspotentieel
12-09-2019 Nieuws SEAT op IAA plankgas richting e-mobiliteit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.