Nieuws  
 

Tijdens een ledenbijeenkomst heeft Schadeherstelmeester haar nieuwe koers aan haar leden gepresenteerd.
Het herstel van complexe schades binnen het domein van merkerkenningen is sterk in ontwikkeling. Als gevolg van de fors toegenomen technische complexiteit van het schadeaanbod, ontstaat de behoefte de merkerkenningen inhoudelijk te blijven aansluiten op de praktijk bij onze leden.

Het technisch complexe aanbod zorgt ook voor extra uitdagingen op de arbeidsmarkt. Dit in zowel kwalitatieve als kwantitatieve zin. Om deze redenen kiest Schadeherstelmeester ervoor om hét netwerk met kennis van merkerkend schadeherstel te worden. Er ontstaat daarmee hét register op dit gebied voor aangesloten schadeherstelbedrijven, opdrachtgevers en importeurs.
Door de intensieve samenwerking met MALIN, waarbij op simpele wijze onderscheid gemaakt kan worden tussen complexe en niet complexe schades, beschikt Schadeherstelmeester over unieke data die in de markt ingezet kan worden. Voor de complexe schades die buiten het eigen bereik van de merkerkenningen het best gerepareerd kunnen worden, biedt Schadeherstelmeester een gekwalificeerd en erkend merkennetwerk.

De sterke groei van merkensturing mag niet leiden tot oplopende planning. Schadeherstelmeester zal namens de leden helpen de uitdaging in de arbeidsmarkt het hoofd te bieden via opleidingstrajecten. Door deze nieuwe propositie is het voor alle schadeherstelbedrijven met merkerkenningen mogelijk toe te treden tot het netwerk. Deze nieuwe propositie spreekt diverse partijen aan. Zo zijn op basis van de nieuwe plannen recent HTH Automotive Groep en Stern toegetreden tot het netwerk, wat Schadeherstelmeester een mooie uitbreiding heeft opgeleverd.

Plaats op:
Datum: 18 juli 2019
Bron: Schadeherstelmeester
Gerelateerde artikelen  
15-06-2017 Nieuws Autoschadehuis sluit aan bij Schadeherstelmeester
21-09-2016 Nieuws Malin is software om complexe schades te bepalen
11-09-2018 Nieuws Malin platform marktbreed beschikbaar
08-05-2012 Nieuws MAX-Repair: één loket voor schade (zware) bedrijfsvoertuigen
10-04-2018 Nieuws RMT Autoschade sluit zich aan bij Autoschade Herstel Groep
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.