Nieuws  
 

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland, specialist in elektrische auto’s in Nederland, gaat samenwerken met Jedlix, de expert op het gebied van slim laden in Europa. Beide bedrijven zijn voorlopers op het gebied van elektrisch rijden en willen met deze samenwerking het opladen van de elektrische auto gemakkelijker maken.De verwachting is dat er in 2025 meer dan 10 miljoen elektrische auto’s op de Europese wegen rijden. Met de opmars van elektrische auto’s en duurzame energie neemt de druk op het elektriciteitsnet toe, wat de noodzaak voor slim laden steeds groter maakt. De gratis Jedlix app biedt hiervoor een oplossing, doordat de auto automatisch laadt op de groenste en goedkoopste momenten. Bijvoorbeeld als er veel windenergie beschikbaar is, of juist op dalmomenten op het net.

Omdat de energiepartijen Jedlix betalen voor de gecreëerde flexibiliteit kunnen elektrische rijders geld besparen door het slim laden van de elektrische auto. Op jaarbasis kan de besparing oplopen tot wel 200 euro per jaar. De berijder hoeft alleen de elektrische auto te koppelen met de Jedlix app, daarna vindt het slim laden automatisch plaats. Vanzelfsprekend is de auto volgeladen op de gewenste vertrektijd.

Het doel van deze samenwerking is om de leaserijders kennis te laten maken met het slim laden en de dienstverlening van beide partijen verder te integreren. Mobility Service Nederland en Jedlix slaan de handen ineen om de ideale ‘slim laden ervaring’ te creëren voor de elektrische leaserijder.

Commercieel directeur Hilda Boerma: “Als expert op het gebied van elektrische mobiliteit, is het voor ons van cruciaal belang om onszelf te omringen met gerenommeerde partners die samen met ons willen investeren in de toekomst, de toekomst van de elektrische auto.”

Co-founder Jorg van Heesbeen: “Leasing speelt een belangrijke rol in de groei van elektrische auto’s en de adoptie van diensten zoals slim laden. We zijn trots dit partnerproject met Mobility Service Nederland aan te gaan en samen de beste ‘slim laden ervaring’ aan te bieden aan de elektrische leaserijder.”

Plaats op:
Datum: 31 juli 2019
Bron: Mobility Service Nederland
Gerelateerde artikelen  
25-10-2018 Nieuws Jedlix en Greenchoice verduurzamen samen mobiliteit
01-05-2019 Nieuws ENGIE en Jedlix slaan de handen in elkaar voor Slim Laden
18-01-2017 Nieuws Slim laden app nu beschikbaar voor alle Tesla -bestuurders
09-11-2018 Nieuws Jedlix start samenwerking met groenste energiecollectief
02-11-2018 Nieuws Lokale veiling om overbelasting op het elektriciteitsnetwerk te voorkomen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.