Nieuws  
 

Sinds deze week is FinancialLease.nl officieel gevestigd in het Bisonspoor Business Center. Deze nieuwe locatie biedt meer ruimte om de groeiambitie te verwezenlijken.

Het nieuwe kantoor is gericht op de toekomst van FinancialLease.nl. Wij geloven in de voordelen van het product Financial Lease en hebben als doel dat elke ondernemer die een auto aanschaft het product overweegt. Mede door die focus op het product, is onze leidende positie bereikt.

“Wij zijn een vooruitstrevende en resultaatgerichte organisatie waar de kernwaarde ‘groei’ hoog in het vaandel staat. Voor alle stakeholders, zowel intern als extern, willen we blijven optimaliseren,” aldus algemeen directeur Jurriën van Dijk. “Vanwege een tekort aan vierkante meters moesten wij op zoek naar een andere locatie. Waarbij we zochten naar verbeteringen ten opzichte van de oude locatie.”

De gehele werkvloer is 1600 vierkante meter groot met 74 vaste werkplekken. Dit zijn dubbel zoveel vierkante meters als in het oude kantoor, waardoor wij als organisatie nog meer ondernemers de weg op kunnen helpen in de komende jaren. Het nieuwe pand heeft twee meeting rooms, één boardroom, twee stilte werkplekken, twee belcellen en een scrum ruimte om in een flexibele setting, kennis en creativiteit te kunnen delen met elkaar.

Plaats op:
Datum: 2 augustus 2019
Bron: FinancialLease.nl
Gerelateerde artikelen  
25-03-2019 Nieuws FinancialLease.nl in Top 250 Groeibedrijven van Nederland
12-03-2019 Nieuws FinancialLease viert achtjarig bestaan
06-05-2019 Loopbaan Zevering commercieel directeur Financial Lease Nederland
21-10-2019 Nieuws Nieuwe remarketinglocatie ALD Automotive
29-03-2011 Nieuws Populaire flexwerkplek wordt trendy
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.